CIK BiH danas ažurira podatke: Jedina nedoumica ko će u Predsjedništvo BiH iz reda hrvatskog naroda

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Karma

Svi se Hrvati ujedinili oko Krišto, a Bošnje se podelile oko Komšića i Izeta i logično, na kraju, sve će Bošnje izgubit i apsolutni pobjednici su Hrvati. A najbolje od svega je to šta je Šmit napokon promjenio izborni zakon i više nikada neće biti preglasavanja. Krajnje je vrjeme da se Bosna uredi ko država i da krene prema napred, za EU i NATO.

Turkija

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija.

Ideeeeeeeeeeeeš

Izet je bivši, a neće valjda i Komšo, ma neverovatno hahahahahahah

Jovo

Nisu došli rezultati iz Sarajeva i Tuzle, a kad đođu opet će Hrvati kmečat.

Inače

Parazit je objavio pobjedu a da se nikakvi zvanicni rezultati nisu objavili? Hevati kažu da Šmit ima Banske ovlasti da makne Komšića i ako pobjedi jer je jasno da Harvati nisu glasali za njega.

Ljiljan

Želja je podero ko mokar papir,pa nisu svi ni krivousti gladali za ovu svinju!

U

OBA OBADVA OBA SU PALA AAAAAAAAAAAAA

Mustafa

Turski povjestnik Aali (1542.-1599.) rodom iz Galipolja, TRIDESET je godina živio u Bosni na dvoru bosanskih valija (namjestnika). On je prvi u turskoj povijesti bosansko-hercegovačke Muslimane nazvao HRVATIMA. U svomu djelu Tarihi Aali... Croativ.net KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija. ka Turkija REDAKCIJO! Objavite demanti za ovaj komentar ili ga zabranite , alo bolan nema smisla više....

Mostar

Hrvati su glasali za Krišto i samo ona moze biti nas predsjednik/ca

Zapadni Turci aka Servi

Džaba *****e anjate mokre neonaZi snov, KOmšić je pomeo tu vašu uzpovku što puši ratnim zločincima.

/ Najnovije