Cijene stanova u BiH i Europi: U Parizu kvadrat košta 26.000 KM

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Pa? Jel treba da se uskladi sa eu? Razmislja se i o tome.

Krke

Maaa sta ti je... Upravo tako prejeftin je kvadrat u ovom smog gradu, podignite cijene na 8.000 kad moze Pariz, New York, Dubai... Što ne bi i Sarajevo od pisljivih 600.000 stanovnika... Sram vas bilo realnost za BiH cijelu je u velikim gradovima max do 2.000 KM, okolina 1.200

user1660290203

Vazno je objasniti sta se podrazumijeva pod vlasnistvom stana.U Svedskoj,gdje zivim ,u principu ne postoji vlasnistvo stana.Ti kupujes clanstvo u udruzenju za privatne stanove za preskupe pare,i placas stanarinu koja moze biti vrlo visoka Ako zelis vrsiti velike izmjene u stanu,moras pitati udruzenje za dozvolu.Ako zelis iznajniti stan ili da tvoja djeca zive u stanu umjesto tebe,moras pitati za dozvolu. Udruzenje moze povecati stanarinu ako ima velike dugove.Ne znam kako je u Norveskoj ili ostatku Skandinavije,vjeovatno je slicno.U Njemackoj,i drugim zemljama ti posjedujes stan.Zato je bitna razlika biti clan udruzenje za nekoliko stotina hiljada Eura,i posjedovati svoj stan.

Ivan

Pariz je grad, metropola, sarajevo pogana kasaba zahvaljujuci podrinskim papcima

/ Najnovije