Cijena goriva u dijelu BiH od ponedjeljka i do 3.50 KM

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DEDERA VI PUKNITE KOJU SANKCIJU PUTINU...

... i dobro napunite slajpek, trebat ce vam na pumpi...

Govno

Jest vala, narod ga placa da radi protiv njega! Dokle vise???? Tuziti ga, pa kad bi dobio 100.000 prijava Boga mi svasta bi bilo

KkgF

Što ste dosadni sa gorivom svaki dan. Jedan dan pojeftinilo drugi dan skočilo. .a neka skače ako hoće i na 4 KM. Imamo rezerve a i prijatelje .

V

Vjecno su gladni ali kad mi mali propadnemo nadam se da ce i oni

Kineska poslovica

Vjecno su gladni ali kad mi mali propadnemo nadam se da ce i oni ka V <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< Ima kineska poslovica: "Dok debeli smrsa, mrsavi umre...

Gost

Gdje je ovo? A, da. Republika Srpska. Nemojte joj vi "gradžani" izgovarati puno ime definirano ustavom ali je ona tu pa kome krivo kome pravo.

Mirko

Dizi na 10 km prejeftino je

Jole

Za lijekova im trebalo

Guest

Dok vlasti i jednog i drugog entiteta pisaju po narodu gorivo skace a ovi zajedno sa lihvarima iz MMF I Svjetske banke *** u zdrav mozak.

/ Najnovije