Cijela Bosna i Hercegovina slavi historijski uspjeh: Predivne slike iz gradova širom BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dora

Ne mogu da vjerujem da neko to ozbiljno shvata. Mogu proci i decenije do neceg konkretnog.

Laz je grijeh na ramazanu

***

Sajo

De ba ljudi moji spustite se na zemlju.

Mario

Lijepe riječi su ukras!

Tuner

Uspjeh po cemu? Novinaru je li te sramog

Tabasco

Slavi moju tuki, jeftini marketing, suštinski šuplja, baš da vidim kako će se rješiti ćove i papka....

BiH

Nema glupljeg naroda u svijetu, sta mi to slavimo, pocetak pregovora a ucemo mozda u eu za 10-15godina ili ko turska nakon 25 godina jos nista.

Koel

Kakve su ovo budale za nepovjerovati

Jass

Mali primitivni zeleni, vama krivo sto BIH ide naprijed. Jadni moji komplexasi. Pola vas sto pise negativno pise iz EU. Sto niste otisli u pakistan, rusiju, iran, bjelorusiju? Svim normalnim bosancima i hercegovcima cestitam na ovome uspjehu nase domovine!

Kako da nije,

***

Jas23

Jadni mali zeleni, znam da vam je muka i da ste jos vise pozelenili od zavizti i nemoci. Ciao mali zeleni! Mi u EU a vama zelim sretan put u afganistan rusiju, iran, bjelorusiju... Jadni mali zeleni, sta ljubomora i nemoc cini! Bas ste za izucavanje i zaljenje!

/ Najnovije