Cijela BiH čeka vijesti iz Tešnja: Šemsudin Mehmedović osniva novu stranku

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Grohotom se smijem!

Ma hajte, molim vas! Nije nam dosta svih ovih ublehaša i uhljupa 30 i kusur godina utovljenih po tim mafijaškim familijama kojima tepamo da su stranke ili? I sad ovaj mumificirani esdeaovac kao došao tobe, a njihov ga tor oblikovao i utovio do ahireta. Od***te u kengurskim skokovima, a može i u klokanskim, kako vam drago!

Haha

***

Padaj silo i nepravdo...

Dovoljno mi vidjeti čehre dobrog Šemse i predobrog Lende pa da se kupim zauvijek iz Bosne: u Honduras, na Aljasku, u sjevernu Kanadu, tobejarabi!

011

***

***

***

Srbi

***

Asker

Ovom novinaru treba zabranit da pise dalje. Koga jos interesuje sta radi ovaj propali zalizani buđetlija. Jos jedan otpadnik . Mozda nekih 100 istih mentalnog sklopa slicnih oeoba

xxx

Lijepe riječi su ukras!

Mika

Nešto mislim " Ako nas Šemso ne spasi nece niko "

SDA olupine

Lijepe riječi su ukras!

Haha

Evo i u Berlinu postavljaju video zidove da mi klečavci i katolibani možemo ovo gledati. Vrlo je važno da u Berlinu budu ovi video zidovi. Jer ovdje u Berlinu, nas katolibana ima više nego u Bosni i Hercegovini.

Haha

***

/ Najnovije