Christian Schmidt: Vrijeme da se dejtonski Ustav preoblikuje u moderan ustavni okvir

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Moze

Naci schmidt bi to preoblikovao tako da jedan hrvatski glas vrijedi 7 Bosnjackih,a jedan pravoslavni kao 5 Bosnjackih.Ma super ako nacisti to dozvolite.

>GUZI sde ODzi turski PSU

Naci schmidt bi to preoblikovao tako da jedan hrvatski glas vrijedi 7 Bosnjackih,a jedan pravoslavni kao 5 Bosnjackih.Ma super ako nacisti to dozvolite. ka Moze

Haha

Ma pravo si ga oblikovao! Samo nastavi tako. Daj *****ama štobratom nisu mogli, hinje.Neće ga boljeg biti ni u Tun****ji, idiote!

Kamenjar

Trc ba li j a poljem ja za njim da ga koljem. ka Ante De ti jednu čuvenu Praljkovaču! Hajd živio dok ne popio, hahaha! Nema trčanja poljem, jer si napravljen na kamenjaru!

Prometheus

Fašmit hoće da mjenja Dejton u korist separatista i fašista a kad se traži izmjena toga istog mirovnog sporazuma kako bi država bila funkcionalna, normalna, jednaka za sve građane onda ne može, e jel ovo ovaj Gnom priča napamet ili po odobrenju američke administracije Bog će ga znati, a eno i neka NVO bagra se petlja u ovo i oni nešto zahtjevaju, a oni nam po stranom diktatu sva sranja kreiraju. VP Schmidte ako napraviš neko svanje ima da letiš ko tica.

Zez

Bosnje na Haparatima.

Mmmmm

ka >**** sde ODzi turski PSU Nema *****a do pokornog katolickog razradjenog. Batarela Smit

Napredak jakako

Fašmit hoće da mjenja Dejton u korist separatista i fašista a kad se traži izmjena toga istog mirovnog sporazuma kako bi država bila funkcionalna, normalna, jednaka za sve građane onda ne može, e jel ovo ovaj Gnom priča napamet ili po odobrenju američke administracije Bog će ga znati, a eno i neka NVO bagra se petlja u ovo i oni nešto zahtjevaju, a oni nam po stranom diktatu sva sranja kreiraju. VP Schmidte ako napraviš neko svanje ima da letiš ko tica. ka Prometheus Sa kvazimiletskog Dejtona na Nirnberske zakone 1935. .i. smite

/ Najnovije