Christian Schmidt uputio poruku građanima četiri općine u BiH: Evo šta im je poručio

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

DA LI OVO PORUCIO PREKO ENGLEDKE ADVOKATSKE FIRME ILI PREKO HNS?????:):):)

Veriga

Gdin Šmit, ne petljajte se u presudu “Kovačević”. Pustita da proces teče sam. Napravit ćete RAT!! To nikom ne treba. Neostvarenni ratni snovi Srbije i Hrvatske svakako moraju prestati.

Regojaa

Nece valjda opet mijenjati izborna pravila kad se zatvore izborna mjesta! VP u liku i djelu K Smita prava Vegeta. Mijesa se u sva jela. Ovaj bi i u kolace. Haahaa.

XYX

Kamo sreče da se nije ni rodio a ni čuo za BiH narod bi bio mirniji.Definitivno Šmit je atomska bomba za BiH jer to svojim djelovanjem dokazuje.Zeznuo sam se u vazi Šmita mislio sam da je fini i pošteni gospodin a ono.

Jonson

BJEZI UBLEHO. JA POMISLIO UPLATIO DONACIJU NEKU. SAMO PARE MLATE OVDE.

preko mindže tvoje ISIL matere

>>DA LI OVO PORU - - ruši pomahnitali baliluk šmite, olahat!

Željko

Ti si moj Šmite davno provaljen i vrijeme je da odeš do Tučepa i odmaraš na nudističkoj plaži o trošku hrvatski građana. Zna se čiji si ti igrač!

NarkoticiiProbiotici

Šmite idi kući, ovdje više nisi poželjan, nemoj se praviti lud idi kući, đubre pažljivo korumpirano.

Bosna

Kakvo jeftino bacanje prašine u oči! Treba insistirati da odgovori ko je angažovao njega i advokatsku kancelariju iz Londona da piše pisma Evropskom sudu u presuđenom predmetu, a zatim mu otkazati gostoprimstvo, kako se to kulturno "evropski" kaže

Marš nacisto

Mamu ti ****no.Sad okrećeš temu izvini se za uvredu našem prvom predsjedniku .BiH.Aliji. Izetbegoviću kojeg si priredio sa najpoganijom vrstom pasa Ratka genocidaša.To ti oprostiti i zaboraviti nećemo.Genocidaše i u.z.p.ovnove stavljate na ravan sa našim ponosnim i časnim i u grobu ALIJOM

Fuuuuj

Njemacka islamofobna seljacina ne prestaje da provocira sve redom po BiH.

/ Najnovije