Christian Schmidt uputio apel Europskoj uniji

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RG

Nije odlazak mladih samo zbog posla. Puno više je nesigurna situacija u zemlji u kojoj političari malo pa malo prijete sukobima, zakonima omalovažavaju druge i drugačije , lošeg zdravstvenog i obrazovnog sistema , korupcije, i puno drugih stvari. Ja se divim ljudima povratnicima koji svake noći moraju misliti hoče li dočekati jutro ili će ih neko ponovo protjerati. Zaista ovaj čovjek što se vratio iz Švedske u Dobrun kod Višegrada je za mene heroj.

RB

Ili budala ...???

Realista

To ste vi zapadnjaci političari za sve krivi. Raskopali ste Jugoslaviju koja je bila razvijena kao Španija. Sada zahvaljujući vama životarimo u ovim malim mafijaškim, robovlasničkim državicama.

Plavi

@Realista, rekao si da je Španjolska bila razvijenija od jugoslavije.... Vidi se da nisi nigdje iz svoje “mahale” izisao. Osamdesetih godina, SAMO španjolska prva liga je okrećala para više nego jugoslovenska privreda. Njihova poljoprivreda i agrumi su donosili njima više para nego jugoslaviji proizvodnja čelika... Ibiza, Kanarski otoci, Barcelona, Madrid....itd... OGROMNE GLUPOSTI PRIČAŠ, ali ne treba ti zamjeriti jer si ignorant.

/ Najnovije