Christian Schmidt: "Sve dok BiH nije u EU, ja imam nadležnosti koje vršim u ovoj zemlji"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tako je!

Tačka, kraj!

Dobro

Svakako bit ce bolje kad se BiH pridruzi u NATO savez i EU,ali bih imao pitanje po cemu je Hrvatska i danas bolja od BiH iako je u EU.

***

Dabome

Bah

Kamo srece da ti je caca bio na Neretvi ili Sutjesci da ga isprasi drug Sava Kobacevic onda uopste ne bi imali problema s tobom.

Hvala Izraelu

***

Joja

E jadni ste vi svi ,kad vas jedna seljacina iz Laktasa za****va. Zavrnite mu sve pipe pa da vidis kako svinjce skici,a nek se odvoji pa ce se odvojit od svoje pameti koje ionako nema

Celo

Ako tebe kokan iz Laktasa moze tako ponizavati u politicki degradirati haj se ti vrati odakle si i dosao,ja znam da u Bosnu salju trecerazredne politicare da se zabvljaju ali ti si zaista smijesan.

Kako

Kako ovim svabama ne dosadi da nas stalno napadaju i maltretiraju, morat ce mo ih opet opametiti uz pomoc rusa.

Gost_Radio_Sarajeva

Džaba troše pare.

Pa ono sto ja stalno ponavljam...

BiH moze obastat samo kao kolonija, protektorat, nazovimo to kako zelimo, ali NIKAD samostalna. To vam je tako, moji dragi, pa vi sada slobodno dislajkajte kao sumanuti, hehe :)

Iiiii

I sta ne koristis svoje ovlasti ? Istjeraj iz politike i sa vlasti nekoliko njih iz rs,pa radi ravnoteze nekoliko iz federacije.Dio naroda ce blejat nekoliko dana,a onda ce nastat mir,a BiH potrcat ka boljoj buducnosti.

DoDICKgenocidas

A koje su to?? Da uspostabis 3 entitet?? Da bjezis od DoDICKa?? Da rasturis drzavnu imovinu?? Da kaznis Bosnjake jer su vecina?? Da trojanske konje dovedes na vlast?? Eto sta konkretno radis?

***

***

/ Najnovije