Christian Schmidt se na Jahorini slikao sa Križajem i podijelio zanimljive fotografije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Dodo šta ovaj radi u RS u

Odem nekad na YT pogledat snimke kojih

Krizajevih voznji u slalomu. Poezija na skijama..... Za moj ukus jedna od najboljih, ako ne najbolja tehnika slaloma svih vremena. Nikakva sila, stare RC skije od 2m teske za vrtit, duge i krute, ali nista to Krisku ne smeta....Narocito je upecatljiv u Sestriereu na onoj prelomnici, kako cuva kineticku energiju.... I jos malo onog baroknog, iz onih vremena: kakva kaciga, Krisku ni kapa ne treba!! Duza plava kosa i grije i stiti od stapova, haha, a ne ovi danasnji tehnologicari :))

Ne pijem dok Paja vozi

***<<Bravo! Ovo baš ima veze sa temom

Ljiljani nisu sa Karpata

***

sta ces sa Jugoslovenskim vuckom

sjedi na kamilu i magarca kao 1456 godine sa onim arapom sto je dobio kljuceve dzamahirije sarajeva jesi skijao sa osmanlijama turcima i osmanlijama srbima i osmanlijama hrvatima jos uvijek osmanlije na balkanu posle pauze od 1945 do 1990 je bila pauza i posle nastavak osmanlijskog vremena

izgubljeni turista

glumi poturičku budalu

/ Najnovije