Christian Schmidt: 'RS nema pravo na otcjepljenje, BiH je jedina suverena država'

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Bosanac

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

hahahahahahaha

***

Potpisujem, ali

***

Miki

A ujedinjenje sa Srbijom? Sve se mebja uskoro

đes ba hemoroid?

drma se plaćetina u fosni, šućur alahu!, dobra lova, a posao nikakav. samo slušaš amerikenjce i malo isk akaš...

Otkriti

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Net

***

Herr Schmidt,

Ne može se razgovarati sa predstavnicima onih politika koje su izvršile agresiju na ovu zemlju sa ciljem da je podijele među sobom, a nisu do danas adekvatno kažnjeni zbog toga. Za normalnog čovjeka to mora biti jasno i lako shvatljivo. Iz ovog logično proizilazi to da se ovi koji onemogućavaju napredak zemlje moraju eliminisati i sankcioniati, kao i njihovi centri u susjednim zemljama. Sve ostalo nema smisla, takvo stanje traje 30 godina i trajaće sve dok ne uradite što ste davno trebali

Treba biti realan

Hrvati i Srbi ne zele BiH, njen opstanak i bilo kakav napredak. Ova drzava nije nastala odbranim od Hrvatske i Srbije vec krvavim ratom izmedju tri naroda koji su se direktno sukobili da bi Dejtonom bili razdvojeni i na silu sastavljeni. Nema Srbina u RS-u koji zeli BiH. Nema Hrvata koji zeli BiH, samo oni Hrvati i Srbi koji su iz mjesovitih brakova ili su sa supruznicima Bosnjacima i Bosnjakinjama imaju djecu. BiH je neodrziva i nestaje u desetak godina

amerikanizam vs. geteanizam

***

Treba pratiti

ove komentare jer su glas “naroda” i ocito je da su najveci mrzitelji van BiH kojima “komentari” dodju kao ispusni ventil. Vecinom su to polupismeni baustelci kojima ovaj portal daje prostora. Ipak, i to je demokratija.

Zineta

***

Dnevni red

HVALA ŠMIDT i Bajram Šerif Mubarek Olsun

Sta ima

E nek si reko! Hahah

Mundzosismrde

Također sagraditi veliki zid sa Srbijom da ih se spriječi ići u klanje po BiH, kao sto su to radili u svakom ratu do sada. Mora se nešto naučiti iz istorije. Pamet u glavu ovaj put i dobro čuvati to granicu na Drini a uvesti stroge kontrole i vize za Srbe. ka Ukinuti genocidnu pothitno A da ti se malo opet vratis mundzosu u 2. osnovne ili kako vi Afrikaneri to vec zovete vrhunac obrazovanja?!

Pa sta

Pa sta ti radis u suverenoj drzavi

/ Najnovije