Christian Schmidt pisao glavnim tužiocima u BiH: Slobodni i pošteni izbori su temelj demokratije

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dakle, kalifat nema temeljaaaaa!

samo hodže u džoooomija,.... ilalaču.

Gost_Radio_Sarajeva

A ja sam član HDZ-a, ako još niste skontali.

cccc

samo hodže u džoooomija,.... ilalaču. ka dakle, kalifat nema temeljaaaaa! a dječaci skiče iza oltara dok im fratar instalira spasenje i hrvatsku naciju kao što je Đizus potvrđivao apostolima nauk.

-U- govanceta

A ja sam član HDZ-a, ako još niste skontali. ka Gost_Radio_Sarajeva

Ma ja...

sad ce Schmidt koju floskulu, opcepoznatu, koju vise i ptice na grani cvrkucu, i to je to. Uradio nije nista, utrtario se u gace kad mu je izaslo 1.000 spodoba pred ured i demonstriralo jedan dan. Nakon toga otisao zenit kcerku u Njemacku i izjo vuk magu... Nema, prije ili kasnije, morat cemo uzet stvari u svoje ruke...

Skicala Ajsa (9) dok ju pedofil natezo.

a dječaci skiče iza oltara dok im fratar instalira spasenje i hrvatsku naciju kao što je Đizus potvrđivao apostolima nauk. ka cccc ........kojeg sada *******e obozavaju, jelte. Pedofila.

hehehehe

sad ce Schmidt koju floskulu, opcepoznatu, koju vise i ptice na grani cvrkucu, i to je to. Uradio nije nista, utrtario se u gace kad mu je izaslo 1.000 spodoba pred ured i demonstriralo jedan dan. Nakon toga otisao zenit kcerku u Njemacku i izjo vuk magu... Nema, prije ili kasnije, morat cemo uzet stvari u svoje ruke... ka Ma ja... *****e se nisu trtile kad je trebalo klati, a gaće su punili pred crnogorskim partizanima Peke Dapčevića na Pilberku. Što se neovisna katolibanska đamahirija kurojejšija ne obraćuna sa Milom?

Hehehehe

........kojeg sada *******e obozavaju, jelte. Pedofila. ka Skicala Ajsa (9) dok ju pedofil natezo. jesu li svršili baban bog i sin Đizus u agregatnom stanju boga kad je sveti duh derao mariju i mijesio joj sise?

Hej, DEVET (9) godina... Zalosni ste.

jesu li svršili baban bog i sin Đizus u agregatnom stanju boga kad je sveti duh derao mariju i mijesio joj sise? ka Hehehehe

Hehehe

ka Hej, DEVET (9) godina... Zalosni ste. Toliko je imala Marija kad ju je isprcio sin u agregatnom stanju boga. Djevica poslije kasperove cune? Jevrejska porugo 2000 godina.

Cc

Sutra trkom u džamiju za SEJDU i bakira ka *****a Ne zaboravite *****iti fratru u nedjelju nakon mise ne bi li ubijedio nebesko bh predsjednistvo koje zovete bogom za Pristinu pobjedu.

/ Najnovije