Christian Schmidt: 'Ovo je posljednji poziv da parlament donese Izborni zakon!'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

***

komentar

***

Odmah

Svaki gradjanin BiH ima pravo biti biran i obavezu glasanja. Eto izbornog zakona !

***ja***

***

U redu je to sve

***

Bosna u EU do 2030

***

Net

DOBIO ZELENO SVJETLO! Pavao Vujnovac preuzima Fortenovu, transakcija bi mogla dosegnuti 660 milijuna eura.

Jasno

Zašto upozorava kad zna da političari neće sami da donesu taj zakon, zašto ga sam ne donese i gotovo. Hrvati su krivi što Bosna nije otvorila pregovore sa EU.

Error

Sta je sad evo svi su izdajnici tu.njihovi poltroncici su tu.sta sad ne valja.za becirovica kao i komsica misljah evo ih to su ti kad ono ista sorta samo onako sofisticiranija da ne kazem hinjastija al pocinjenicka u svakom smislu za rad svoje foteljice.i nikad si necu oprostiti svoj glas za njih .tako nema tu nikog ni moralnog ni patriote ni covjeka koji ce cuvati zemlju od kapitalisticke okupacije i europsko americke alavosti i dio ovog naroda od ponovne agresije jer ce biti vjerovatno uskoro proglasen svako normalan i moralan ko se suprostavlja tutorstvu americkom i europskom kao opasnost po okolinu i neprijatelj drustva.mislim znamo kojom ucjenom su dobili manji entitet i kako i pod kojim uslovima je potpisan dejtonski sporazum.

Momo

Ima puno do izbora. Schmitd ima vremena do dana izbora, pa nwk' pravi tradiciju.

NARAVNO, nametnuti nove izmjene Izbornog zakona!!

INŠALAH, INŠALAH, INŠALAH! SAMO AUTONOMNA REPUBLIKA HERCEGbosna! INŠALAH, INŠALAH, INŠALAH! NARAVNO, nametnuti nove izmjene Izbornog zakona!!

***

***

praonica

*** A sto da ne kad vi ne znate sami. Mora neko da vam kaze kako cete.

/ Najnovije