Christian Schmidt o prekrajanju granica u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zoma

Bravo majstore!

Guest

Naslovi tipa OHR ne da ili visoki predstavnik ne da su grozni! Bosnu i Hercegovinu ne damo mi, patrioti, svih vjera i nacija. Ako im je do rata - imaće rat. Ali moraju biti svjesni da neće odnijeti ni jedan centimetar države nigdje i nikome! Posebno moraju biti svjesni da iza njih nema više JNA armade i da ovo nije 1992. Patriote jesu i uvijek će biti uz svoju Bosnu i Hercegovinu.

Schmidt - Finci - Sejdic

Gospodine Schmidt, ako budete podrzavali promjene Izbornog zakona u pravcu zastite konstitutivnosti etnickih grupa, a ne u pravcu gradjanskog sistema, Vi cete direktno ugrozavati Jevreje i Cigane, a i mnoge druge, u BiH

Damianusdarcus

Čuj on će nešto dozvolit ili neće. Bosne je bilo i biće. Po vama EU šupcima smo mi davno trebali biti indijanci. Ima nas još dovoljno da Bosna opstane!

PD

Ma kakav Schmidt kakvi bakraci. UZDAJ SE USE i U SVOJE KLJUSE ! Pokazali su Schmidtovi ’92-’95 ko su i sta su i sta nam misle.

Ehhh

>>Ma kakav Schmidt kakvi bakraci. UZDAJ SE USE i U SVOJE KLJUSE ! Pokazali su Schmidtovi ’92-’95 ko su i sta su i sta nam misle. ka PD<< Da nije bilo njih, ne bi bilo ni islamskih fundamentalista , koji vam upravljaju vašom porukom!

Ehhh

Vašom prćijom!

Zapis 1/3

beogradski politički kadrovi nastoje da organiziraju manipulacije vodom iz hidrocentrale "Dabar" i generalno rijekom Trebišnjicom, tako da potope u naseobine Trebinje u Hercegovini i Dubrovnik u Dalmaciji.

Zapis 3/3

Okorijeli dugogodišnji beogradski političko-ekstremistički kadrovi tokom olimpijskog događaja EYOF-a 2019-e nastojali su da organiziraju pregrađivanje gornjeg toka rijeke Miljacke u svrhu formiranja vještačkog jezera pa onda plavnim valom pobiju kompletno Sarajevo (sa naseobinama Lukavica, odnosno Vojkovichi, cijela Dobrinja, a možda i Pale eventualnim sekundarno-repulzivnim odskočnim vodenim talasom).

/ Najnovije