Christian Schmidt nakon sastanka u Parizu poslao poruku bh. političarima

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xyz

Sa kim ili cim ???

Bhhfffga

Ovaj ilegalac sve radi protiv Bosne i Bošnjaka i treba traziti da ode i neka dođe neko ko je nekorumpiran i ko je spreman zakone koji vrijede u EU nametnuti Bosni.Bojim se da je tamo lobirao bas suprotno.

Schmidt

***

Deuterium

Švapski akrep izgleda samo udario po dnevnicama i putovanjima na tuđi račun, herbicidlija.

Dejtonski ustroj BiH je uzrok podjele drustva i dr

Prekopirano “trojstvo konstitutivnih naroda” iz Ustava Jugoslavije u Dejton je velikodrzavni kod unistenja drzave i drustva BiH. Nacije Jugoslavije/SHS, Srbi, Hrvati i Muslimani nisu narodi Bosne i Hercegovine. Nisu ni narodi Srbije, Hrvatske ni Turske. Nema BiH teritorije ni dijasporu susjednih drzava ni Turske! Nije BiH multinacionalna drzava. Treba te maligne kodove izbaciti iz ustava, popisa, da bi imali zdravo Bosansko drustvo. Nema odrzive buducnosti dok je Dejtonskog ustroja Bosne!

Zbor

Dejtonske BiH ce biti dok je vojne podrske NATO. Ustroj sa uzidanim trojancima, nacijama Jugoslavije, kao “konstituentima” je matrica nestanka drzave i drustva. Ne skrbe Srbija i Hrvatska za Bosnu. Naproti, pokusavaju je unistiti i podijeliti. Znate li da te drzave nemaju dijasporu u BiH? Znate li da BH populacija ima nadpolovicno staroevropsku Dinaroidnu haplogrupu? Minimmalna je slavenska! Prica o “narodima” srbima i hrvatima je naucno utemeljena!

/ Najnovije