Christian Schmidt nakon sastanka s Vučićem: 'Cijenim njegovu podršku teritorijalnom integritetu BiH'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajevo bih

Jeli Vam her Smit pokazao i kisobran koji je nosio na Jevrejskom groblju u Sarajevu u toku rata,e moj her Smit naivan si ko svedska sobarica ako vjerujes u jednu rijec vagiouste spodobe.

Guest

laže te bolan Šmit danas kaže da ste fašisti a sutra pije kafu s tobom,kako da mu vjeruješ

Gost_Radio_Sarajeva

Je li intergitet ponio kišobran?

Dogovor

To cijenim ti je isto kao da si pomazio zmiju otrovnicu ,a ona te nije ugrizla.Puna je otrova i cim joj se opet primakneš bit češ mrtav.

šmit, šnit, ništ!

Lijepe riječi su ukras!

On takodjer cijeni

Podrsku Netanyahua palestinskoj drzavi.

Haha

Politički predstavnik alahovih robova je izgleda lijepo primljen u Srbiji

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Pojma ti nemas

Moj Herr Schmidt, nemas ti pojma! Tako su to oni isto pricali 1992 godine pa sta uradiste! Sve je to isto, deklararivno se prica a druge stvari se rade! Ako se istinski zele promjeniti nek pokazu to na terenu, djelima!

IZA

VUCIC PRIZNAJE SCHMIDT . ***

Dodo

laže te bolan Šmit danas kaže da ste fašisti a sutra pije kafu s tobom,kako da mu vjeruješ ka Guest Obadvojica su fašisti

/ Najnovije