Christian Schmidt: “Majke Srebrenice nas podsjećaju na užase holokausta i genocida"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Steta

Sto ti caca nije bio na Sutjesci da ga Sava Kovacevic oduva rafalom sarca.

Zbor

Na naplatu Americi dolaze 'zaledjeni konflikti'. Drzala ih kao mehanizme upravljanja. Sad ih Rusija i Kina potpaljuju. Dokaz da je to bila promasena, suluda politika. Kad plane Balkan gorjece Tajvan.

Sibe

***

Majka Srebrenice

Ja se sjecam samo djipova i hurmi, nemam zamjeriti.

Sjecam se

Ja se sjecam samo djipova i hurmi, nemam zamjeriti. ka Majka Srebrenice Da je Abraham svojim potomcima obezbijedio zemlju kanaansku u paktu sa bogom, da su Izraelicani preko pakta Mojsija sa bogom taj pakt ispunili i dvaput ga prekrsili, da je Isus sklopio pakt sa bogom za cijelo covjecanstvo i time ponistio prethodna dva. Nema nikakva Lazara Kosova ni turaka u Bibliji. Ni paljenja klade, ni pravoslavna daesha.

/ Najnovije