Christian Schmidt: Komšić predstavlja Hrvate, ali više su ga birali Bošnjaci

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Schmidte VP a šta je s ovim da je Sarajevo "bošnjački" grad, pa jesi li ti normalan, ni jedan VP do sada nije izbacio takvu glupost niti je bio ovamo usmjeren na jednu stranu,, pogotovo političar tvog "malog" kalibra. Bolje ti je Schmidte idi malo do Stoca da vidiš šta je uprava HDZ-a i dvije škole pod jednim krovom. Loš ti je početak pravo. Bošnjaci se zalažu za građansko društvo za razliku od tvojih prijatelja iz HDZ-a, a vidi se da vi Njemci imate specijalne veze sa Rusijom!!

Ado

Imaš li ti o čemu drugom pričati i riješavati druge probleme nego ganjati interese HDZ-a?

E sad su nam jasne namjere visokog!

.

Sta ovo bi

Znaci u tom grmu lezi zec.dosao da dovrsi posao komadanja bih. Trebalo bi njemacku urediti po legitimnom. Prvo turcima da dobiju 50% poslova u drzavnom aparatu. Pa da onda biraju legitimnog predstavnika. A onda i drugima dozvoliti to isto.

G Śmit

Udio stanovnika u odnosu na međede u BiH je u konstantnom padu. Sve dok su prava skupina ispred prava pojedinca tu za pojedince sreće nema, a narodi su obično stado, čast izuzecima - čobanima, oni dobro žive od svig posla.

G Śmit

Udio stanovnika u odnosu na međede u BiH je u konstantnom padu. Sve dok su prava skupina ispred prava pojedinca tu za pojedince sreće nema, a narodi su obično stado, čast izuzecima - čobanima, oni dobro žive od svig posla.

Ralle

Napokon jedan pametan visoki predstavnik..sad ce bošnje skočiti na zadnje noge..

Koel

Ocito vp ne zna ustav koji treba da brani i provodi pa prica gluposti

Hrvata ima nažalost malo

Ali hdze- ovci drže preko 30 posto važnih funkcija u državi . što je još gore svoj državni posao koriste da bi naškodili svojoj državi i pomogli pljačkanje iste .te pljačke rade uz pomoć sda i snsd saradnika

Braco

Pa ni ovaj kreten Šmit ne zna: Komsic ne predstavlja Hrvate, Komsic je samo "Hrvat" u predsjednistvu. Idioti nepismeni.

ZIZI

Znaci istina je! Njemci zastupaju "majorizirane" hrvate! Lijepo Boga mi! Kad vec pametujes, zasto ne kazes ZASTO hrvati idu?? Nije zbog "majorizacije" sigurno, nego zbog kriminalnog miljea iz Hercegovine koji obicnom cobjeku ne da disat! Jedino sta je "dao" je osjecaj pripadnosti Hrvackoj I nadu da ce jednog dana postati jedno I da ce stvari kernuti na bolje… Sram vas bilo!!!!

gost

Scmidt je zalutao. Komšića su birali Bosanci.Takvih kao Komšić ima mnogostruko više nego Hrvata _ to su građani, ko štiti njihova usrlavna prava?

ma sram te bilo

podrzavas KRIMINALCA COVIC DRAGANA!!!

Gost

Prvi korak u rjesavanju problema je da se jasno kaze koji je problem. Dajte mojne suplje, ne mozete kao Bosnjaci javno govoriti e jesmo zeznuli Hrvate, e hocemo vam uzeti i Dom naroda, e neka smo vas preglasali. Onda sa druge strane pricati price da ste za gradjanski koncept. Koji ba gradjanski, 0.78% stanovnika se po Popisu izjasnilo gradjanski, ostali su jasno nacionalno. Suplja prica koju su svi procitali. Gradjanska BiH je isto kao i Jugoslavila 1989, prikrivena Velika Srbija samo je ovdje prikrivena Bosnjacka BiH.

Bosneje bilo mnogo prije muslimana,

bit ce je i dugo poslije njih

SDA botovi na haparatima

tipa Sveubija Malina

Ralle

Prvi visoki predstavnik kojeg bosnje ne mogu da kompromitiraju kao prethodne.l kojima sz dovodili mlade.muslimanke i snimali ih..ovaj predstavlja Njemačku i rijesit ce napokon pitanje BiH, sto.je.jedino.moguce da se zna sta kome pripada..a tu je jasno da bošnje nisu zadovoljne.s 23% koje je odbranila "hrabra" armija..

Jozo

Rješenje je vrlo jednostavno, Hrvatima dati status nacionalne manjine, što i jesu, ukinuti tročlano predsjedništvo, birati jednog predsjednika u parlamentu BiH.

Visiki predstavnik u Federaciji BiH

u krajnje kriznom entitetu, u kojem SDA provodi fasisticku Islamsku deklaraciju, ima zadatak da ocuva Dejtonski sporazum i pokaze muslimanima gdje im je mjesto. Izgubivsi rat i teritorije, Alija je trazio i dobio konstitutivnost naroda i sada Islamska zajednica svim silama rusi svog “prvog” predsjednika. Trazili ste, dobili ste

nasvasta

Dodik je u pravu,a vi kmećite.

Guest

Iste uslove za izbor je imao i Čović,obojica su hrvati, izabran je onaj koji je narodu bio draži.

nas 300 000

opet će glasati za Željku Komšića

A-ha

Gospodin Schmidt treba da se upozna malo bolje sa nekim činjenicama. U tom smislu preporučujem da pročita članak g-đe Margite Tomik Levy na ovom linku: https://www.dnevno.ba/vijesti/margit-tomik-levy-covicu-unistili-ste-sve-sto-ste-stigli-a-na-kraju-se-krijete-iza-leda-naroda-204103/

Neznalice

Koje neznanje ljudi iz EU. Stotine vasih predstavnika su bili u BiH i samo su napravili gore stanje nego sto je bilo. Vi zelite vecinskom pucanstvu da odlucujete sta oni mogu da dobiju,samo recite na osnovu kojih normi i zakona?

nas 300 000

opet će glasati za Željku Komšića

300 000 Bosanaca

Opet će glasati za Željku Komšića

300 000 Bosanaca

Ili za BILO KOGA protiv govneta Čovića i njegove banditske sekte

300 000 Bosanaca

Sasvim svejedno za koga, samo protiv Jugoslava Grboslava kockoglavog zlikovačkog lopova Draga Čovića i protiv njegove usrane bagre!

miki

sve stoji ali i njemačke predstavnike biraju Turci a američke Italijani ali hajde može proći... ali da se osjećaju ugroženo jer ih nema na vlasti. Pa nema institucije u Federaciji ili Bosni u kojoj ne sjed barem dva tri HDZ ovca. Pa oni doslovce žive na državnim jaslama i ne moraju ništa raditi ni oni ni njihovi još dugo dugo generacija.

miki

e braćo Bošnjaci ova Bosna haman ne valja agresorima i samo se nešto žale jer im ratni ciljevi nisu ispunjeni...Izgleda da ovako uređena Bosna samo nama godi. Dosta nam je više agresorskih slugu i izdajnika da vode i kroje ovu zemlju

Mile

Opet će glasati za Željku Komšića ka 300 000 Bosanaca Naravno da hoće..ali za bošnjačkog člana predsjedništva. .

They

Je li sada jasno zbog cega je Smidt otiso prvo u Mostar umjest da dodje prvo u Sarajevo pa onda u Mostar. Jedini narod u BiH koji zeli demokratsku drzavu su Bosnjaci, jedini narod kojega Europa ne zeli u Europu su Bosnjaci.

300 000+

Opet će glasati za Željku Komšića ka 300 000 Bosanaca Naravno da hoće..ali za bošnjačkog člana predsjedništva. . ka Mile<< Sasvim svejedno za koga, samo protiv Jugoslava Grboslava kockoglavog zlikovačkog lopova Draga Čovića i protiv njegove usrane bagre!

300 000+

Sasvim svejedno za koga, samo protiv Jugoslava Grboslava kockoglavog zlikovačkog lopova Draga Čovića i protiv njegove usrane bagre!

Stvar je jasna

Ne treba izmisljati toplu vodu nego vratiti izborni zakon kakav je bio prije nego ga je tvoj prethodnik promjenio u korist bosnjaka. Ponisti tu odluku i bice ti oprosteno smite.

Stvar je jasna

Ne treba izmisljati toplu vodu nego vratiti izborni zakon kakav je bio prije nego ga je tvoj prethodnik promjenio u korist bosnjaka. Ponisti tu odluku i bice ti oprosteno smite.

Sarajevo

On ili je kreten ili je bezobrazan ili drsko provodi neciju politiku! Uglavnom, ovakvi idioti ne trebaju ovoj napacenoj drzavi i narodu! Koji bezobrazluk!!!!

/ Najnovije