Christian Schmidt kategoričan: "Bez OHR-a i stranih sudija prijeti opasnost od raspada BiH"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zzzzzzz

Sram te bilo *** jedini narod koji je max korektan prema druga dva su Bosnjaci ni ti koga tuku ni ti provociraju svi gdje su oni vecina SR i HR zive i rade bez problema a opet si izvrsio politicki ili fasisticki kvazi zakon pred izbore da nastetis nama i drzavi BiH ali sve ce vam se odbiti u glavu!!!! ***

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Gospodine Šmiti

Ima nas još uvijek žuvih bošnja .Pored nas živih da se radiadbe Bogme neće spremni smo i jedva čekamo da nastavimo gdje smo stali to.j. ispred B.L.Ovoga puta nećete nas zaustaviti.

Gdzigd

Možda će se raspasti neka druga zemlja, ali BiH zasigurno neće, iako bi neki to željeli. Kome ne sviđa može slobodno otiči gdje želi, ako preferira mononacionalni sastav stanovništva u državi.

Mrs

Haj ne seri i ti vise cvikeras dosadni. Pokazao si ti jucer jajaro ko si i sta si. Mrs kuci!

Za upravnika

E jado jadni. U Sarajevu za ovo sto si ti uradio ima izraz- ispao ickaP! Neferma te Dodik 5% a nesto nisi ni meni mnogo vazan ili mudar-vazno da je plata redovna jel tako?

333

Cim se neko iz medjunarodne zajednice pokaze nesposoban, a to je redovno, krenu da koriste rijec "raspad", uopste vise nije vazno u kom kontekstu. Kako vidim, svi se prilagode za pet minuta i pocnu da se ponasaju i pricaju kao i ovdasnji prodavaci magle i lopovi. Mozda zato sto su uvijek i bili isti kao ovi nasi smetljari?

AsAsova

***

ALO

Lijepe riječi su ukras!

Bg

Lijepe riječi su ukras!

333

@Bg Taman da se zakuha, pa da i ti konacno zavrsis u Beogradu, jel' de? :D

***

***

NN

Tšu mišu!

Schmidt

Lijepe riječi su ukras!

Error

toliko o njihovim kompromisima dogovaranju i lažnoj demokratiji ***

Jugoslavija SFRJ

Lijepe riječi su ukras!

SFRJ

Lijepe riječi su ukras!

333

@SFRJ Mislis da ce neko dati nezavisnost pravoslavnoj dzamahiriji u kojoj je 3000 crkava i gdje se zgrada vlade u BL omlacuje kandilom i gdje se svi poredaju da oblizu kasiku usred pandemije? :D :D :D Nekoj jadnoj novoj Transnjistriji koja fanfla Rusima usred NATO-a? Nekoj jadnoj maloj drzavici koja je zaduzena do grla, u kojoj vlada bezakonje, i koju vodi narko-kartel? Pogotovo sto bi to bio presedan u stecevini medjunarodnog prava nakon Drugog svjetskog rata, jer bi se genocid legalizovao kao sredstvo postizanja politickih ciljeva.

ALE

***

/ Najnovije