Christian Schmidt: 'Dodik je do sada naučio da nije on taj koji odlučuje'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lemi DiGdo

Otreso me ko slinu ovaj "turist"...

Sarajevo bih

DAJ VIŠE SMJENI TOG DIVLJEG VEPRA I KRIVOUSTOG PA ČEŠ VIDJETI ŠTA SU BOSANCI I HERCEGOVCI,(IZGRADILI POLA EVROPE),PA DA DIŠEMO KO LJUDI A NE DIVLJACI,KOJI PO NJIHOVOM TREBA MRZITI SVE DRUGO I DRUGACIJE I TRUJU MLADEZ JADNU NACIONALIZMOM,STO JE NAJGORE,SKINUO SI VELEIZDAJNIKA,TREZORASA, I VELIKO HVALA ZA TO,EH MISLIM DA JE DOSAO RED I NA OVA DVA MRZITELJA BIH.

Fuj

I bosnjaci su odmah naucili da samo njima nameces pravila, postavljas uslove i prijetis, dok RS ignorises i vrhunac svog uspjeha prezentiras u dva tajna dolaska u BL. Mandat mozes smatrati uspjesnim jer si nametnuo da 12% gradjana moze blokirati sve, uzimaju ucesce 33% u drzavi i 66% u Federaciji. Postavio si pravila da je 12% apsolutna vecina a 56% statisticka greska i manjina...onih 32% ignorise i ne osvrces se na orgijanja, negiranja i separatizam.

Ima li u Doboju

neki šnjobo da ga posjeti Šmitogulo?

Matrixus

Pored dokazanih nacionaliste i lažova Dodika Schmidt dokazuje da je namjerno nesposoban i nezainteresiran. Možete misliti na onom forumu i Sloveniji izjavljuje kako se u buduće pregovore sa EU i onih silnih tačaka i obaveza trebaju uključiti i organizacije civilnog društva, a naime tu se radi o CPCD niškorisnoj organizaciji jer su oni prije išli na nekakve pregovore u OHR, pa se to iskoristili za lobiranje. Schmidt, Amerikanci znaju kad se ove nazovi organizacije uključe u to sve da će to, i pored već utvrđenog plana da traju decenija a, izroditi jedno veliko ništa, propast, ali namjerno ih guraju, da bi produžavati svoje projekte. Ta organizacija civilnog društva pokazuje ogromnu nezainteresiranost i nemar prema državi, samo ih interestiraju vlastite fotelje, korupcija i da dobijaju ogromne budžete koje koriste samo za vlastitu promociju.

Lemi DiGdo

neki šnjobo da ga posjeti Šmitogulo? ka Ima li u Doboju Ima! Ali ne smije Schmidt dođi od mene... I mojih šumar.. ovaaaaj policajaca....Ahaaaahaaa ahaaaahaaa ahaaaahaaa

ahahahaaha

Ima! Ali ne smije Schmidt dođi od mene... I mojih šumar.. ovaaaaj policajaca....Ahaaaahaaa ahaaaahaaa ahaaaahaaa ka Lemi DiGdo paranoja u bosnjaka prelazi u ludilo

Lemi DiGdo

Ima! Ali ne smije Schmidt dođi od mene... I mojih šumar.. ovaaaaj policajaca....Ahaaaahaaa ahaaaahaaa ahaaaahaaa ka Lemi DiGdo A je li se Schmid ukakio od stra_A od mene i mojih šum... ovaaaaj policajaca? Zna li se šta?

/ Najnovije