Christian Schmidt: Do kraja sedmice imat ćemo 'dan D', od toga ovisi naredni potez koji ću povući

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo ...

... elektronsko glasanje ce nas zadovoljiti.

HERR FREAK

Herr Freak je za kratko vrijeme prekucao igricu. Impresivno, nema šta! U prejakoj konkurenciji domaćih kreatura na sve 3 strane, on je uspio postati najveća karikatura. Cijena? Sitnica. Bijednih 25 milja eurića mjesečno. Efektivni radni učinak od početka boravka u BiH: nemjerljivo. Ali doslovno- u nanosekundama.

samokazemm

... elektronsko glasanje ce nas zadovoljiti. ka Samo ... Pod uslovom da ga pravi i odrzava firma koja nema veze sa BiH, inace ce biti jos lakse nakucati brojeve nego provlaciti listice i krizati tudje kao nevazece.

Suljo

Tako je, ako ne upali dan de, onda ide blickrig!

Samir

Ko ovom jos ista vjeruje? Ako si rekao do KRAJA GODINA onda je do kraja godine. Ovako nemas vise kredibiliteta. Lazov i ubleha.

Granicna policja

Ovaj nelegalni Svabo ce prije podjeliti BiH na 3 dijela nego Mile. Samo naprijed!

Mujadin

Jest ovaj DAN D postao popularan u BiH evo spminje ga i Smit. Do sada se u EU i sire iskrcalo 600 000 gradjana. HER SMIT kada se iskca i ostatak molim te ugasi svjetlo.

/ Najnovije