Christian Schmidt: Bonska ovlaštenja su alat koji mi stoji na raspolaganju

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BP

BP (Bonn Powers) morate odmah koristiti. Prvo, primjena sudskih presuda Evropskog suda iz Strasbourga....Pa cemo znati da vam je stalo do vladavine prava

071

Može i izmjena izbornog zakona, prvenstveno elektronsko glasanje, obavezno glasanje, video nadzor i kodno praćenje svakog glasa, potpuno sređeni izborni spiskovi. Pa ćemo onda vidjeti šta dalje. Ako išta. Jer ćemo otkriti da su vam igrači bez legitimiteta. Uvijek bili.

Sto ne mogu ove sto dodju samo pare da pokupe

Ja i sta sad? To i ptice na grani znaju. Mnogo si mi pametan.

Koel

Smijesan si niko te vise ne shvata ozbiljno niti tebe niti evropljane izgubili ste svaki krwdibilitet i kod bosnjaka koji su vas jwdino podrzavali mozete se kupiti i kuci slobodno

Xf

Pa ti nisi kao Incko! Ne radiš za nas ,muslimane, sljedbenike islamskog fundamentalizma! Ne želimo te, ako ne budeš radio što ti mi kažemo!

Hm

Nemaš ti nikakva ovlaštenja, stranče! Nisi legalno izabran, i lažno se predstavljaš! Sve što uradiš, nije legalno!

BiH

Koji bezobrqzluk koji pokazuje i jedno potpuno nepoznavanje stanja u BiH. Herr Schmidt je izjavio da nece biti centralizacije BiH da entiteti imaju prava u BiH isto kao i Bavarska (iz koje on dolazi) u Njemackoj. Moj Herr Scmidt nije to ni blizu. Ovdje entiteti nisu savezne pokrajine kao u Njemackoj! BiH je jedna zemlje! Isto tako nece se nista pitati ni Hrvatska (kako ste rekli) a niti Srbija o buducnosti BiH! Dobro je Dodik rekao da on za njega nije Visoki predstavnik, trebali bi i ostali gradjani da mu se usprotive! Ako nece, ne zna, ne zeli ili pak ima neke skrivene namjere u i o BiH bolje da sam ode dok mu gradjani ne okrenu ledja!!! Staviti ga na mjesto koje mu i pripada, a to je kanta istorije!!!

/ Najnovije