Christian Schmidt: BiH ne prijeti novi rat. Milorad Dodik pokazuje znakove bespomoćnosti

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DoDICK

Jesi li siguran da pricas o doDICKu a ne o sebi turisto kada govoris o bespomocnosti??

Proteus2

Stranci samo žele da održavaju status quo a da država i dalje bude u haosu, naravno da mir nema alternativu, ali oni ovo ne rade zbog mira nego zbog svojih fotelja i svojih projekata jer ovdje već uživaju evo skoro trideset godina i grade karijere preko naših leđa. I ovaj glifosatlija je isti takav gnom.

100ko poturcena

Lajite do iznemoglosti

U strahu su velike oči?

Rusija nema nikakav uticaj u BiH 30tak godina a EU i NATO-EUFOR su faktički to vrijeme na terenu u svakom njenom dijelu. I onda se postavlja pitanje o kakvom uticaju je riječ jer je faktički nemoguće da Rusija fizički ugrozi BiH mimo NATO-a?

HashimQ

Lajite do iznemoglosti ka 100ko ******ena gtrsovac u kućaru!!

***

***

Schmidt

Ja biti BOGATA TURISTA meni svaka Fata nudista. Ba

9999999999999

***

Tja

Lajite do iznemoglosti ka 100ko ******ena neobrazovani glupak

Dr Arsla

BiH prijeti novi rat zbog tebe i slicnih kretena, a ne zbog Rusa. Sve dok se islamizirani Srbi nadaju da ce im Zapad pomoci da se docepaju Republike Srpske, srece nema.

bhlento

da mi je ko pricao da su ciste lazi sa ovim visokim predstavnikom nebi mu vjerovao

Milojko

bespomocno grca u pokradenim milijardama.

Otkad zovete Aliju Milojko?????

bespomocno grca u pokradenim milijardama. ka Milojko

/ Najnovije