Christian Schmidt danas dolazi u BiH. Uoči dolaska poručuje: Samo opušteno!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fr

E jesmo nezavisni nema dalje, upravnik Austrijanac pravi prijem za novog upravnika BiH Njemca, vidi se ko ge pibijedio u 2 svjetskim ratu. Prividno neki drugi a 4 rajh vlada i danas.

JA1

Puno srece u buducem radu visoki predstavnice. Nadam se da si dorastao izazovu balkanskih mafijasa, nije lagan posao ali moze se uraditi.

Dandy

Thank you Uncle Joe, God Bless America! Danke Deutschland, danke Mutti Merkel! Dobro nam došao!

Sarajevo

Willkommen

Ako Bogda

Povijest je mnogo puta potvrdila da je bombardovanje po beogradskim kvartovima i infrastrukturi jedna od najefikasnijih metoda za obuzdavanje 99% svih, kako balkanskih tako i svjetskih problema.

Pacifist

Sve laže! Zapad da je želio funkcionalnu državu na ovom prostoru između Hrvatske i Srbije prihvatili bi ideju crnogorskog kralja Nikole koji je tražio ujedinjenje Crne Gore sa BiH, Dubrovnikom... To bi bila funkcionalna država, a ne ova BiH za koju je najbolje rekao Franjo Tuđman da je BiH u trbuhu Hrvatske. Zapad to namjerno radi jer žele nestanak muslimana i pravoslavaca na ovom prostoru! Zato su stvorili ovakvu BiH koju je lako izolovati i kao takva nema izlaz na tržištu.

/ Najnovije