Charles Michel stiže u petak u Sarajevo

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

-_-

Ovo neki Štetin rođo?

Miki

To isto vijece sigurnosti je suspendovalo rar kancelarije tzv visokog predstavnika. Tako da vise nije ni bitno ko sta prica i govori.

Samo BiH

još 1 EU uhljeb koji je zabrinut

Apropos medj. dana borbe protiv sodomofobije

Zakljucani komentari pa cu ovdje. Moja prasica Savka s veseljem gleda ove zastave duginih boja i nada se da bi se "pravna sreca" i nama mogla nasmijesiti. U svrhu naseg boljeg sutra od juce derem prasca Savu nadajuci se da ce nam to povecati sanse da se Savka i ja nadjemo u legalnoj bracnoj zajednici. Savo se ne buni puno. Malo rokce, malo skikne al mi to odradimo. Kome bih mogao poslati slike u vasem udruzenju da promovisete sa vasom, zajedno i nasu stvar?

N

Ovi ljubavi nivinarćići toliko pljuju po hrvatskom predsjedniku i nazivaju ga proruskim igraćom dok njihova braća Čečeni ziju ogromni zlo po Ukrajini o tome šute ni slova, vidjeli smo kako su prihvatili izbjeglice iz Ukrajine nikako, a teroriste iz islamskih terorističkih država prihvataju i dan danas obaručke , Milanovića svrstavaju među ruske ili putinive igrače a đaferbeg viđa muhađedina i koliko su izdali dokumenata istim tim teroristima bosanskih , o tome isto šute ,koja su to g*vna , radio Sarajevo nije zaslužili da bude od mene čitano i praćeno, pogotovo njegovi književnici propagande i neistine i zato s*rem vam se na portal cijelom snagom i to više puta , od ovih trenutaka ste u zaboravu zauvijek ,

N

Bojkotirati ove muslimanske portale kao ovaj puni su mržnje prema krščabstvu

Valentin

Zakljucani komentari pa cu ovdje. Moja prasica Savka s veseljem gleda ove zastave duginih boja i nada se da bi se "pravna sreca" i nama mogla nasmijesiti. U svrhu naseg boljeg sutra od juce derem prasca Savu nadajuci se da ce nam to povecati sanse da se Savka i ja nadjemo u legalnoj bracnoj zajednici. Savo se ne buni puno. Malo rokce, malo skikne al mi to odradimo. Kome bih mogao poslati slike u vasem udruzenju da promovisete sa vasom, zajedno i nasu stvar? ka Apropos medj. dana borbe protiv sodomofobije O cemu ti to? Pobjegao iz Jagomira? Nisi uzeo terapiju? Obicno za tako opasne ludjake zovemo policiju. Pa ti kontaj ako imas ista mozga.

Krmojeb

ka Apropos medj. dana borbe protiv sodomofobije<< O cemu ti to? Pobjegao iz Jagomira? Nisi uzeo terapiju? Obicno za tako opasne ludjake zovemo policiju. Pa ti kontaj ako imas ista mozga. ka Valentin<< Vidis kako si netolerantan. A sto moja Savka pati jer se ne mozemo vjencat to nije nepravda. Ha?

zizi

A zasto?

Pa ne da zakon

A zasto? ka zizi Kazu da Savka i ja nemamo pravo na brak zato sto je ona krmaca. Pogledaj prepisku gore.

/ Najnovije