Četvrtak u Sarajevu, dan nakon najave ukidanja akciza na gorivo: Ovo su najnovije cijene

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Kakvi su to banditi pumpadjije za nevjerovati juce ina nedzarici 2.76 jutros 3.46

bosnia

Nece se ovim nista dobiti, opet ih nista ne sprecava da dignu cijenu preko 3KM. Trebali su im ograniciti marzu, tek tada bi bilo pojeftinjenja. Ovo je samo predstava za narod.

YY

Kad je barel nafte bio 200 $ cijena benzina nije prelazila 2,59 KM !

Bizmark

Mamu vam pupadzisku trošili na lijekove to sto dižete bez potrebe...

Nikad barel nafte nije bio $200!

Kad je barel nafte bio 200 $ cijena benzina nije prelazila 2,59 KM ! ka YY

Jo jo

Sve pumpe u BiH treba da bude ista cijena derivata a ne ovako.Zato je kriva drzava ako je ima?

ovo je smiješno!

Ukinuli su akcize ,cijene na pumpama ,i dalje iste ! pumpadžije bagra ! treba ih sve kazniti !! Jesu li ukinute akcize da bi pumpadžije više zaradili ili? NEMA OVDJE DRŽAVE ! NI ZAKONA !

Charlama

Kako nema kolektivnog neposluha? Tj da se prestane sipati gorivo za određeni period barem ko može, a mislim da nas dosta moze. Može barem većina da se suzdrzi neko vrijeme pa da vidimo kako će pumpe reagirati. Ne bi dugo čekali na reakciju. Pozitivnu.

Aa

Prvi put da uštedim na tom sto vozim benzinca

/ Najnovije