Četnici najavili okupljanje u Višegradu na Badnje veče: "To radimo tradicionalno s našim narodom"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Snimiti i staviti na društvene mreže. Kad krenu u Evropu po posao, i nekada budu tražili evropske pasoše, da ostane zabilježeno da su *****kovali i slavili zločince.

Dexta

Okupite se, vidi na sta licite... 2023. Vi *****ci, hahahaha, vrh.

N

Pecinski nebeski narod. Ako se moze nazvati narodom. Doduse to rjesava jedan kamikaze dron i zdravo

Patrijarh

Kiril je, sada u 21 veku, dao odrešenje greha Ruskim vojnicima koji ginu za Putina, onako kako je papa davao Krstaškim vitezovima u srednjem veku.

Karma

Zamislite to licemerje? Rođendane i državne praznike slave po tačnom kalendaru, a veru po krivom i to svesno, iz inata, u šizmatičkoj Crkvi koja se zove Pravoslavna? Bilo bi smešno da nije žalosno. Glavni uzrok šizme 1054g je taj da je Vizantija htela, da uzme moć upravljanja Crkvom od pape i Rima, sa sedištem u Carigradu, iz centra Aje Sofije. Znaš kako se to završilo, Carigrad je postao Istanbul, Aja džamija. Vidiš da ima BOGA? Niko nema pravo da cepa Njegovu Crkvu i.

Spremte se, spremte, dji-ka-niiiiii

.............

os da tebi nastavnik S-H da ¨odresenje¨

Kiril je, sada u 21 veku, dao odrešenje greha Ruskim vojnicima koji ginu za Putina, onako kako je papa davao Krstaškim vitezovima u srednjem veku. ka Patrijarh ................ sto posvojne ¨prideve¨ pises velikim slovom.... Da ne nabrajam dalje (Papa malim slovim itd, totalni nepismenjakovic)

GG

To su u Višegradu radili i u Titino vrijeme samo ne baš ovako medijski propračeno.

Ljiljan***

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Anka

***

meisten

***

/ Najnovije