Karić: Neka zamiriše Bajram u srcima, domovima i našem voljenom Sarajevu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

vb

Allah te nagradio, malena!

Guest

Guest Izgeda od tebe nece biti nikakve koristi za KS i njegove gradjane. Sjasi Murta da uzjase Kurta.

Frljo

Ko bi reko da je iz reda "ostalih" a ne muslimanka kad vidiš Kako je zamuslimanila

Karl Lagerfild

Moze li joj neko pomoci oko oblacenja i stajlinga?

5

Gradonacelnici svaka fotka ko pjevacica narodne muzike il sevdaha, usred koncerta

Axa

Moze li joj neko pomoci oko oblacenja i stajlinga? ka Karl Lagerfild A da joj možda ti pomogneš, ti koji pišeš "Lagerfild?

Axa

Ne serite debili besposličarski, ostavite ovo fino dijete neka radi svoj posao bez vašeg papanluka i fašizma ..

@Frljo

Ko bi reko da je iz reda "ostalih" a ne muslimanka kad vidiš Kako je zamuslimanila ka Frljo Glup se Frljooki . Ako je iz reda Ostalih ne mora značiti da je ateista. I šta to ti vidiš da je ,,zamuslimanila''???? Žena sasvim jednostavna, normalna, obrazovana, i sasvim se lijepo i pristojno oblači onako kako priliči jednoj javnoj političkoj ličnosti. Ti navikao na one svoje sa dekolteom do pupka i minjakom do kukova kao da su pošle u kafanu pjevati .

SD

Moze li joj neko pomoci oko oblacenja i stajlinga? ka Karl Lagerfild Idi ti uzivaj u ZadruGi..tamo je tvoj ukus!

Bajram

Hvala ljepotice nasa..Allah te nagradio u tvojoj plemenitosti. Bajram serif mubarek olsun i tebi!

moke

Za nju malenu se islo na Zuc.

/ Najnovije