Cero: Jedini lijek je reakcija Schmidta, on mora zaustaviti „Dodikovo kumče“

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Sta nam radi tuzilastvo? Sta nam rade pravosudni organi?U ovom ne legitimnom i ne ustavnom zakonu RS -a , lanac ucesnika je predug.Najmanje 50 osoba je ucestvovalo u lancu podrivanja ustavnih temelja drzave BiH sto znaci da toliko osoba treba uhapsiti i odmah procesuirati..Tuzilastvo je samo brzo kada treba hvatati i osuditi za 2 - 3 m2 bespravne sjece sume..E sad ce je ovim neligitimnim zakonom i potrijebiti i potamaniti .

AsAsovaJ

Zakon postoji samo za sitne kriminalce i nezasticene gradjane ! Ove sudije i tuzioci koje masno placamo imaju zadatak samo da dopune budjet preko nasih ledja, SVIMA im je stran pojam "visoki kriminal" i njegovo procesuiranje, svi su saucesnici, svi svakog drze u saci zbog neceg i drugarski se izivljavaju nad drzavom i narodom ! Ko ce uhapsit dodika ? bakira ? sebiju ? dragana ? Ko ce stisnut mu*a pa uhapsit neke od njihovih operativaca ? NE POSTOJI takav covjek trenutno u BiH-a nit postoji institucija za to osim na papiru kad dodje debela plata svakog 1 u mjesecu.. Predsjedavajuci VSTV SNIMLJEN kako uzima mito, on opet radi na visokoj funkciji a kaznu je dobio onaj sto ga je snimio.. Pa fadil, sarajlic, cengic, brankovic ??? Klasicno izivljavanja.. Zakon postoji samo za one koji im ne placaju mjesecni reket i one koji zaradjuju a njima ne daju tal.. To nisu politicke stranke nego dobro organizovani karteli, mafijaska udruzenja !!

/ Najnovije