Čerkez otkriva: Hoće li biti novih mjera u Federaciji BiH?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ddd

SAMO SR HVALITE PRAZNIM UVJERENJIMA U ODLICNO ZDRAVSTVO I PRICE KAKO NAS KORONA NECE, PA CEMO UMJESTO PRIVREDE IMATI OTVARANJA GROBLJA. SLAVLJA I SKORASNJE FESTE CE NAS KOSTATI GLAVE. OPAMETITE SE..

Globus

Da li nešto gospodinu Čerkezu znaći 2774 života. u BIH ili 1604 u FBIH ??? Mi nemamo nikakvih mjera i pored toga što u cijeloj Evropi uvode nove, naš krizni štab je najpametniji na svijetu. Krizni štab FBIH je sav posao prebacio na kantone prebacujući sutra i krivicu ako do nečega dođe.Govori o dobrom zdravstvu koje se ničim drugim ne bavi nego koronom. Zbog loše organizacije, mjera i zdravstva ljudi sve više izbjegavaju uopšte ići ljekarima nego se sami liječe u kućama, i koronu i druge bolesti . Sve je otišlo u pm. a sve zbog punjenja budžeta a i spašavanja tzv. privrede koje nije bilo ni prije korone. Danas smo osmi u Evropi po broju umrlih na milion stanovnika, a možda drugi , treći po gustini stanovništva na kilometar kvadratni.Pojedinačno gledano RS je druga odmah iza Belgije po umrlim.

Sss

GOSP. CERKEZ, POGLEDAJTE BROJ UMRLIH U NOVEMBRU. A BI I FESTALI U DECEMBRU...PRAZNICI I NOVA GODINA CE POKOSITI... ZAKLJUCAVANJE NEGO STA..

neserivise

zalosne su takve izjave od kvazi strucnjaka, niti vi kontrolirate pondemiju, niti takvim testiranjem mozete ustanoviti zarista, svaka cast medicinskom osoblju koje se neposredno brine o oboljelim ljudia, treba to izdrzati

/ Najnovije