Čerkez o uzrocima visoke smrtnosti od koronavirusa

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Flip Flop Killa

Moj buraz..ko je ost'o kuci,taj je i prezivio..

Nema njege u bolnicama

Osobe koje nisu sposobne sebi prinijeti vodu i hranu u bolnicama u Sarajevu i Doboju je neće ni dobiti. Zbog toga je takodjer visoka smrtnost. Ljudi su umirali i zbog toga, nakon tri dana dehidracije i gladi naravno da neće izdržati.

vb

Ima li ijedan dan bez ovog Dickheada ba?

@pomoćnik ministra

Da imate muda i da radite svoj posao kako treba, ne bi bilo tako...

Paleo

A kad ce se poceti primjenjivati strozije mjere pri ulasku u nasu zemlju? PCR test, karantin, i sl. Ima li iko normalan medju vama da o tome razmisli? Ulazi ko, i kako hoce, eto usli neki Arapi i ni sekunde u karantinu, a pozitivni. A ko zna koliko je jos toga, samo se ne pise. Vakcina ni na vidiku. Sve se krpe neke milostinje ko najgoroj fukari. Sramota.

.

Ocito je tvoja cela reflektovala suncevu zraku na nibiru pa su se anakimi razljutili i zasolili Bosnu jos jacim sojem.

KLOSA

DOBICETE JEDNOG DANA KORONU PO NOSU

/ Najnovije