Čerkez: Zbog delta soja sve više hospitalizovanih osoba, vakcina je jedini spas

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

OVO ĆELAVO SMETLJARSKO GOVNO NE TREBA BITI OVDJE, JER JE JAVNOST ZGAĐENA I IZREVOLTIRANA NJEGOVOM ODVRATNOM NJUŠKOM, PA ĆE LOGIČNO I SVAKI ČOVJEK U OVOM GRADU UGLEDAVŠI NJEGA, POSTUPITI UPRAVO SUPROTNO OD ONOGA ŠTA ON „PREDSTAVLJA“ I ZA ŠTA SE „ZAUZIMA I TUMAČI“ .... SMEĆE OBIČNO KLOŠARSKO !!!!!!

Dickhead

Je opet u igri! A tako nam je nedostajao....

hmmm

Kako? Izrael ima stopu vakcinacije preko 85% a opet im se delta rasirila.

Drale

Kako? Izrael ima stopu vakcinacije preko 85% a opet im se delta rasirila. ka hmmm Agenda Elita lijepo nalaze da pricas kako nema drugog lijeka osim vakcine i to svakih 6mj i kako za kolektivni imunitet treba vakcinisati 70% stanovnistva. I prica je uvijek potkrijepljena pazimo na deke i bake, dide i majke, dede i nane...zatvarajuci djecu kucama i zabranjujuci im da normalno disu i pluca razvijaju. Kakve god podatke i logiku iskazes, agenda se provodi i jedna te ista prica bifla do iznemoglosti a tome najvise doprinose podanicki mediji. Od onog da samo starije treba zastiti, dosli smo do toga da svi moraju vakcinu primiti pa i ono djete u utrobi majke, bez da se objasni zasto i kako.

kloki

od cega je vakcinOOO spas hljeba vam???????????

Leone

od cega je vakcinOOO spas hljeba vam??????????? ka kloki Od nicega. Nekidan kasljem, malo povisena temperatura, doktorica prepise antibiotik. U apoteci ga nema u kompjuteru. Subota, dezurne ambulante rade nazovem, ista prica, druga doktorica kaze idite u poned na testiranje, jer IMA JAKO PUNO REVAKCINISANIH KOJI SU ZARAZENI. Pametnom dosta P.S. Moj nalaz negativan - prehlada zbog promjene vremena, mozda.

/ Najnovije