Čerkez: Krizni štab FBiH uvodi nove restrikcije, stanje je ozbiljno

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Krkan

Džaba sada, što niste održavali tokom cijele godine, ali ne sijete gazdama kafana izaći i hatra... Kakvi ste vi jadnici

mikula

Zatvaraj kafane i trzne centre. Policijski od 19h. Sta se ceka.

Ne kontam

I on zna da 2 doze stite 6 mj,a 3 doze 9mj.niti ispitano niti stite,opet se svi zaraze bio vakcinisan nebio. Oko nas koliko hocete primjera,imam komsiju vakcinisi se dva puta bolila ga glava,otiso u ambulantu,ustanovili pozitivan na koronu.lud,zbunjen nenormalan.

Ralle

Pojma.vi nemate..vi samo.nagadjate..doktori izbjegavaju testiranje, po uputama, da ne bi bio veliki broj pozitivnih, jer je zimska.sezona.u toku i morali bi je.prekinuti..nesto slično kao i u Hrvatskoj ljeti.

popokatapetl

Zatvaraj kafane i trzne centre. Policijski od 19h. Sta se ceka. ka mikula tako je, poznato je i naucno dokazano da virus iskljucivo napada nocu u periodu od 19-06h

Misho

Zašto samo u federaciji prebolijevanje važi 4 mjeseca?

/ Najnovije