Čerkez: Bračni par iz arapske zemlje unio britanski soj u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

Hvala paru na divnoj donaciji. Uz britanski soj osjećam se baš ono evropski. :D

HERA

Arapi dosli u decembru kao turisti u Sarajevo, u minuse, maglu i zatrovani zrak? Hajd' pokusajte ponovo definitati zasto su ustvari dosli u Sarajevo i koji idiot ih je pustio, zasto i s kojim razlogom.

:)

Nema šta imaju reakciju, kao mrtav konj. Dobro sad znate nešto, šta ste poduzeli i zašto se na granici ne traže negativni testovi ili potvrda vakcinacije? Pretvaramo državu u neku vrstu deponije smeća. Šta god kome ne valja, nama je tamam. Ono malo što valja pobježe iz države.

Xx

NAJVECI KRIVAC JE ONAJ STO JE INSISTIRAO DA TURISTI U BIH MOGU UCI I BEZ TESTA. UMJESTO DA ZATVORIMO GRANICE, MI "BUJRUM". ZBOG TOGA I DOĐE VRIJEME DA POPUNJAVAMO VLAKOVO.

Elenorin

Cerkez je apsolutni pseudoznanstvenik. Njegov bahati odnos prema dr Nakasu kojem je odgovorio “da je stariji ljekar” i da zbog toga ne moze da parira ovom celavcu koji je toboze mladji i upuceniji u novija istrazivanja. Ti si, celavi, pokazal da i jesi za tu gdje si. Na pubmedu nema te ni na vidiku, i kao takav nemas pravo da se dr Nakasu i citavoj njegovoj generaciji odnosi sa omalovazavanjem. Takvi ljudi su dozali ovaj sistem, dok ga ti i tebi slicni totalno devastiraju. Jedino mi je zao dr Muse, koji se zaista trudi sa istrazivackim radova, da se pegla sa pseudoznanstvenicima kao sto si ti.

C14

Kada se upozoravalo na zarazu gospodin Čerkez i vlada nisu reagovali nego su štitili ekonomiju koje nema i tajkune. Nema opravdanja za vaš nerad i odgovornost za stanje kakvo je. Možete sada izmišljati kojekakve sojeve i Arape. Prebacili ste svu odgovornost na kantone pojedinačno umjesto da ste insistirali na mjerama za cijelu BIH.

Miki

Britanski soj donio bracni par iz arapske zemlje. Tu je neko nekoga.... a mi smo onda svi...

Volimo Arape

Što, pa Arapi migranti stalno dolaze i bez identifikacionih dokumenata, a o testovima da ne govorimo!

N.G

Nema smisla uvozimo meso voće povrće pa sad i viruse ajmo da napravimo i mi virus pa da i mi izvozimo nešto

/ Najnovije