Čengić prozvao članove DF-a da 'trebaju GPS da nađu Sebilj', reagovao Komšić i tražio izvinjenje

11
Radiosarajevo.ba
Čengić prozvao članove DF-a da 'trebaju GPS da nađu Sebilj', reagovao Komšić i tražio izvinjenje
FOTO: Radiosarajevo.ba / Željko Komšić, Irfan Čengić

Željko Komšić, predsjedavajući predsjedništva BiH, tražio je javno izvinjenje od kandidata za načelnika sarajevske općine Stari Grad Irfana Čengića.

Tokom prvog TV duela Dženana Selimbegovića i Irfana Čengića koji je održan danas na N1 televiziji, Čengić je prozvao članove Demokratske fronte Mahira Mešalića i Zlatana Begića.

Čengić je kazao da "Mešalić i Begić trebaju GPS da nađu Sebilj" te da nemaju "pravo komentarisati situaciju u Starom Gradu".

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

Na Baščaršiji održano muzičko veče "U sevdahu duša moja"

"Vrlo nadobudno i nepristojno! Očekujem da se Čengić bar izvine i Begiću i Mešaliću ali i svima koji nisu iz Sarajeva!", napisao je Komšić.

O svemu se oglasio i Čengić.

"Večeras sam tokom debate na N1 rekao jednu grubu rečenicu o Mahiru Mesaliću i Zlatanu Begiću, koji su podržali mog protukandidata. Imaju moje izvinjenje, to je bilo u žaru emisije, ja nisam čovjek koji ikoga gleda sa visine i sam sam u emisiji rekao da meni treba GPS da nađem Kapiju u Tuzli.

Nisam osoba koja se snalazi u lažima, mahalaštinama i takvom konceptu emisije, nadam se da sljedeći put moći govoriti o novim projektima za općinu i kako namjeravamo rješavati nagomilane probleme", rekao je Čengić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije