Cavusoglu: Jasan je stav Turske, Dodik je član Predsjedništva BiH

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

111

TACNO, CLAN PREDSJEDNISTVA KOJI RAZBIJA BIH I KOJI JE NAJRUZNIJE RIJECI GOVORIO O TURSKOJ I I PREDSJEDNIKU TURSKE I O SVIMA VAMA.OPTUZBE NA RACUN BOSNJAKA, PRIJATELJSTVO SA AGRESOROM, NEGIRANJE GENOCIDA. ZAR NIJE DOVOLJNO . IMAJU DOKUMENTACIJE, MOGI SE PROCITATI.A VI GA PAZITE.

Zenica

Lijepe riječi su ukras!

Maktub

>>TACNO, CLAN PREDSJEDNISTVA KOJI RAZBIJA BIH I KOJI JE NAJRUZNIJE RIJECI GOVORIO O TURSKOJ I I PREDSJEDNIKU TURSKE I O SVIMA VAMA.OPTUZBE NA RACUN BOSNJAKA, PRIJATELJSTVO SA AGRESOROM, NEGIRANJE GENOCIDA. ZAR NIJE DOVOLJNO . IMAJU DOKUMENTACIJE, MOGI SE PROCITATI.A VI GA PAZITE. ka 111<< Ma pusti ba. Sve je to usmjereno na sebe i kako da uzvuce korist. I shvatite svi jednom: u politici NEMA prijatelja. Svi se vode licnim interesom. Treba se okrenuti sebi i pokusati spasiti zajednicki dom i dvoriste a eliminisati zlo svako iz svog naroda. Drukcije ne ide.

Zenica blues

@Zenica Tvoje lajanje, kao i od ostalih, sad ide u Tursku Ambasadu. Nek' vide.

Zenica

Lijepe riječi su ukras!

Da,kako ne

Sa hrvatskom se 100% slazes u svemu o BiH,dodik ti je clan predsjednistva koji trazi odcjepljenje,vucic ti je poslovni partner i u srbiju ste pokrenuli desetke privrednih objekata i preko reda cete im prodat "bayraktar",a u BiH ces razgovarst sa Komsicem i Djaferovicem koji su jedini na braniku BiH uz ovu gospodju Turkovic koja je inace iz okolice Karlovca,ali ipak voli svoju domovinu BiH.

Guest

Guest Eto gradani BiH dosao cigos da vam kaze koju poziciju ima jedan od tri ortodoksna lopova u zemlji. Koliko si mu mita dao i onom *** u BG da vasa turska firma gradi puteve? Mislite svi redom da su svi gradjani BiH glupi varate se zestoko.

Guest

Guest Je li ti taj clan Predsjednistva rekao kako se iz dzamija cuje arlaukanje ha?

Zenoca

Lijepe riječi su ukras!

Bosna

Lijepe riječi su ukras!

Boske

Jebo li ti dodo glavonja mamu tursku a ti njemu kuju srpsku mrs iz BOSNE turci i srbi smrdite

Guest

Guest Je li ovaj pitao pickoustog za izjavu 100 za 1 ?

/ Najnovije