Čampara reagovao na izjavu predsjednika Srbije da ne zna ni ko je on: Vučiću, ja sam Aljoša Čampara

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aljosa, rusko ime, a garant mrzi ruse kao i srbe

Vucicu, to ti je samo jos jedna bakirova sda pod***na muha, koja sad glumi da je drugaciji od njih od kojih je sve naucio. Pa mu ti povjeruj.

Bakirova marioneta

Halo sda talibanu, bih je protektorat, kolonija, dominion i kao takva nema nikakav suverenitet niti teritorijalni integritet. Ono sto je nekad bio kalaj, sad je smit u bih. Ako nije tako, reci koja jos to suverena i nezavisna drzava u svijetu ima visokog predstavnika i strance ******vnom sudu? Naravno nijedna, zato suti i poklopi se usima.

ja sam babin gazija ruskog imena a-loša (konja)!

a-loša el-džihadi čamparea! babo me 92. zadužio mitraljezom na prvu crtu odbrane u minkenu. zviz dić mi pridržavo tvoje dok smo šišali po tvojim na ulicama... minkena. niko nikad iz naše bojne nije tražio orden zlatni ljuljan jer smo skromni i samozatajni.

Opa Đurđa

***

zviz dić mi pridržavo redenike s mecima

a-loša el-džihadi čamparea! babo me 92. zadužio mitraljezom na prvu crtu odbrane u minkenu. zviz dić mi pridržavo tvoje dok smo šišali po tvojim na ulicama... minkena. niko nikad iz naše bojne nije tražio orden zlatni ljuljan jer smo skromni i samozatajni. ka ja sam babin gazija ruskog imena a-loša (konja)! zviz dić mi pridržavo redenike s mecima dok smo šišali po tvojim na ulicama... minkena.

Ko sam ja

Hahahaha. Bas mi zao campara. Taman pomislili da su neko i nesto….I da su vazan faktor..

***

uslikalo a-lošu!

koju riječ nisi razumio??

Dovoljno si pokazao o kjem tipu osobe s eardi. Prebrzo si ti uskocio iz opanak u cipele , zaboravio si opanke skinuti. Genetika je cudo, a krv nije voda, provjeri DNA da znas gdje moze snaci pretke. ka DNA možda slovo, druže a-loša li konja!

Miki

I ja sam Osman Brka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Patriota

1. Minhenska

pa jesil prno tovariš aljoša??

ma, daaaj pusti ga, ne plaća kiriju. paz da te ne čuju!

UDARNA!

1. Minhenska ka Patriota

kad dezerter umisli da je

faca, fuuuuuuj

Tako je Aljosa

Ti makar znas da ti je Avdo babo, a Aca svoja usta prepozna na mrskom Shqiptaru :D

Trazi askurdjela

Ti makar znas da ti je Avdo babo, a Aca svoja usta prepozna na mrskom Shqiptaru :D ka Tako je Aljosa A znas li ti kako ti se zvao askurdjel, mujo i suljo nije sigurno. Bio je srbin kojeg se stidis, ljudska bijedo.

/ Najnovije