Čampara odgovorio "rođaku Zahiragiću": Ja se njega ne odričem, potrebna mu je pomoć

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pressmedia

Jel ti ovo Dubravko sastavio tekst, posto ti licemjeru nisi u stanju prostoprosirenu recenicu napisati?

Boom

Da odreko ga see preko vesele sveske

Cccc

E Campara odvadi malo. Nisi ni ti zlatan.

Bos-Sa

On ne zatvara usta,i nije uopce za javnog prostora.Zahiragic bi trebao poloziti advokatski ispit,pa kada Izetbegovici dopadnu zatvora,neka ih tamo brani.

BBB

Primiče se i Gatačkom klanu gubitak vlastii. Nanjeli su državi neprocjenjivu štetu ali su se zato oni obogatili do neslućenih razmjera.Nadam se da dolazi vrijeme da odgovaraju za sve što su uradili !

Flaster

Čuj ko kaže hahaha.pa vama otpalim sda ovcima jedina politika je lajanje.Možda bi ti bolje bilo da liječiš svoju ekipu i objasniš im da pepati loptu nije isto što i voditi državu

Mladi sda vepar

Lijepe riječi su ukras!

3

Gledala intervju na Face TV, strasno. Iskreno koliko god se trudila da se natjeram da glasam za trojku, mislim da necu ni glasati. Masic, kKonakovic.... galamdzije sa silnom zeljom za vlast. Zao mi je, ali muka mi je od ovih svadja i rekla kazala.

MrziteljPDA

Poslije izbora počinje rasulo u trojki! Ono što bude falilo glasova SDA-u to će im obezbijediti SBB,DF i Stranka za BiH a biće tužno gledati ovi pobjeglice koje su ujele ruku koja ih je hranila!

Guest

pa ako mrziš PDA, onda dolaziš i SDA .. isto go...o, samo drugo pakovanje (slovo)

On

Nece iver daleko od stabla,ljecite se vise p.v.m.bolesna pustite narod vise

Hmmm

Gledala intervju na Face TV, strasno. Iskreno koliko god se trudila da se natjeram da glasam za trojku, mislim da necu ni glasati. Masic, kKonakovic.... galamdzije sa silnom zeljom za vlast. Zao mi je, ali muka mi je od ovih svadja i rekla kazala. ka 3 Ako je tebi onaj intenview motivacija da glasas protiv trojke onda si stvarno od onih sto ne vide i ne cuju ( ili placeni bot) . Samo covjek slijepo vjerujuci u SDA moze pozitivno gledati na onakvo ponasanje Zahiragica. Konatanstno je pokusavao razvodniti temu, nista nije odgovarao direktno nego supljom, slagao face i na kraju vrijedjao sugovornika ("skorojevicu"!!!!). Uzasss

Veži konja di ti Aga kaže

ma pokazuju se ko fol ja sam bolji a obojica se bore da ostanu na državnoj sisi.

Rento

Što su se rođaci i hercegovci razletili po Sarajevu. Nema gdje ih nema , sve nekakvi funkcioneri, budžetlije i stranački aktivisti.

/ Najnovije