Čampara odgovorio Novaliću: 'Nisam potrčko koji ispunjava želje Bakira, Sebije, Asima i Osmice'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ššš

Nisi ti potrčko Bakirov, nisi više, a bio si, i to ste bili svi porodično. Ali si ostao potrčko, samo sad za nekog drugog. Iskenjam vam se svima ******, ološ politički bez obraza i morala.

Makelele

Smeće jedno ti da nekom nešto kažeš pokrij se ušima benevreče jedan

Guestt574457765

Sda đikani i krezave spodobe i dalje brane mafijasko teroristicku sda organizaciju.i pored toga sto se svaki dan otkrivaju afere i dokazi protiv tih kriminalaca.odpadnici i vjere i sistema i drzave gdje vam je kraj u zlu.il ste dobili uz buđavi paket i sendvic jos cenera,prodane duse.

Guest

ma bravo, istinom i u facu

Mislis

Nisi vise Bakirov potrcko, sad si Konakovicev

gačanin

Sto je Gacko čudo ?

Gh

***

Nedzad

I jest cudo Novalicu. Pogledaj broj skolovanih ljudi u odnosu na broj stanovnika prije rata. Pogledaj i gdje se jedino vodio rat umiatocnoj hercegovini. A sincina sda trebinje nosi orden srpske vojske. Gacko i jest cudo za tebe

MrziteljPDA

Sad si Dinin potrčko!

Bosniak Bosniensi

Al si zato potrčko koji ispunjava želje vlade susjedne Hrvatske a koje prezentira UZP hns na čelu sa čovićem kao i želje mile dodika .Nisi ti dorastao Fadilu.

/ Najnovije