Čampara odgovorio Dodiku: 'Svaki pokušaj secesije vodi u rat, ovo nije 1992.'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mrki

***

Rijeci

Lijepe riječi su ukras

Dapek

***

DA

***

Haha

Ne, ne vodi. Samo muslimani spominju rat. Izgleda da ništa nisu naučili prošli put

***

***

Bgd

Lijepe riječi su ukras

aljoša, jugobalijskog babe čampare dezerteru

đe ti je tvoj mafijaški gazda zvani tito?

Bosanac

Dzabe pjenis lojavi Kako Kosovo tako ce I Republika Srpska🇷🇸🇷🇸 ka DA mamu ti kuju srpsku i dete srpsko poklat cemo vas zivotinje srbi mame vam kuje pogane srpske

Mare

mamu ti kuju srpsku i dete srpsko poklat cemo vas zivotinje srbi mame vam kuje pogane srpske ka Bosanac A kako si ti pretekao 95 iz Srpske Srebrenice ? Jel *****a? Ccccc nasa greska

BiH

Ssmo pojacat granicu prema smrdiji

MrziteljPDA

Ko o čemu-dezerter o ratu!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Niko

Beograd je spreman

Adi

Lijepe riječi su ukras

Keno

Braca Campare provjereni heroji iz njemacke pu f vam j

Xxx

***

HAHA, pa upravo je TO isto!

I tada je secesija odvela u rat.

¨će mo¨

xi, xi, xi... :))))

Gh

Ne campara, nego svako jednostrano mijenjanje ustava bih od strane vas bosnja vodi do rata. Isto tako ste mimo ustava srbih iz 1974. raspisali ilegalni referendum zajedno sa hrvatima, mimo koncenzusa tj. mimo volje srba i mislili ste da ce to mirno proci, samo jer vam je tamo neka badinterova komisija, sastavljena od zapadnih hohstaplera to dozvolila. Isto tako i sada zelite srpskoj oteti teritoriju koja je fino dejtonom utvrdjena u kojoj se kaze da teritorija u bih pripada entitetima i to 49% srpskoj ili se tih 49% odnosi na nesto imaginarno, sto vas alija nije potpisao?

Ljiljan***

Pusi ***** dezerter, idi ti ratuj ja, i niko moj nikada vise za vas stoku fasisticku ka Adi ***

5000% umočen u najcrnju MAFIJU i ubice

amerika ima sve podatke, sve zna!

Guest

Guest To mu i jeste cilj da grbavi zametne trag svog lopovluka. Isti su i krivousti i zuti lopovi. Birali ste gradjani uzivajte.

666

***

/ Najnovije