Čampara objavio fotografiju sa zastupnikom SDA: Prelazi li Čelik u NiP?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

Konakovic radi ono za sto je optuzivao kadrove SDA. Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Bugojno

Podrska iz Bugojna,idemo na sljedecim izborima poslati sda zivotinje u septicku jamu.da narod osjeti istinu i pravdu.

Pa ja

Podrska iz Bugojna,idemo na sljedecim izborima poslati sda zivotinje u septicku jamu.da narod osjeti istinu i pravdu. ka Bugojno Demob.borac,mi cemo se ovaj put potrudit da te zvijeri skinemo s vlasti,ima nas koji nismo dosad izlazili na izbore,mi cemo bit jezicak na vagi.Rasim Travnik.

Koel

I treba ocistiti stranku od govana dezertera i izdajnika svasta se uvuklo truhlo

Jole

E vala nemoj ni ovog ibliza Celika pa makar svi ostali

NiP

Septicka jama za umisljene politicare koji su oglodali u sda sve sto se moglo oglodati i sad im nevalja sda,ustvari sda se cisti od govana koja se ulijevaju u septicku jamu u kojo je konakovic .

chim

E tek će onda NiP De facto postat stranka.....joj papka majko mila......ovi su fakat gori i od SDAm ako je to uopšte moguće .....

Dvojica od tuceta SDA smradova!

.

fantasma

Do sad su imali simpatije, i glasao sam za njih. Ako im predje ovaj celik, to je to - ni njima vise nikad glasa. Ljudi nisu svjesni kakva je ovo slina.

/ Najnovije