Čampara o "radikalnom tumačenju islama": Zašto država ne reagira na izvještaj SOA

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Simo

Bosnje trebaju da shvate da BiH nikad nece biti samo njihova. Njihovih je 23%. Bosnje trebaju da shvate sa niko bolje ne cijepa BiH od Zivkovica. Ako ga budete i dalje birali krajnji rezultat nije tesko naslutiti. Zanimljiv clanak za edukovanje: https://www.dnevnik.ba/kolumne/silajdzicevo-prorocanstvo-komsic-je-napokon-uspio-do-kraja-hrvatima-ogaditi-bih-vrijeme-je.

dP

Dignu se stotine policajaca skoro iz cijele države da pretrese jedno selo a Aljošica nam ima kratko pamćenje gdje se ono nalazi. Izvještaj je OK, treba ga gledati realno a ne kao napad na nekoga ili nešto.

Komentar

Problem sa katolicanstvom je jer uci licemjerju. Hipokrizija je duboko utkana u tu religiju

nasvasta

OSA treba poslati reciproćan izvještaj od SOE da je povećana opasnost u susjedstvu od nacional fašizma rasizma antisemizma i terorizma pa će ovi u EU skontati ili se zahebajemo i jedni i drugi ili je stvarno što je i moguće.

Micko

Jasta, treba FBiH podjeliti na najmanje dva dijela, pa svako na svoju stranu. Dosta vise ovog SDA terorizma u drzavi!

/ Najnovije