Ćamil Duraković uputio snažnu poruku povodom godišnjice masakra u Ahmićima

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nek si se ti uhljebio!

.

Zali Boze izgubljenih zivota

zbog ovakvih idiota. Dobro nisi selfi opalio

Simpatizeri SH i MTEL koalicije ni na opvakvim tekstovima ne mogu da pokazu zehru respekta!?FUJ!

Mada mislim da je "pisac"komentara iznad @VB, jer jedino umobolan tip moze ostavljati ovakve komentare na tekstu o jednoj ovako TUZNOJ STVARi...ovo je stvarno prevrsilo sve..AVAZ..KLIX...RSA...DEPO...ZURNAL...FEDERALNA...TVBiH...FACE TV...ne znas koji je gori "medij"....OVO JE DNO DNA VISE...ZAMISLI SE UMOBOLNICE, DA IMAS DIJETE OD TRI MJESECA I NEKO GA MASAKRIRA..ZAMISLI I USUTI ZA UVIJEK IDIOTE BOLESNI......TA BEBA NIJE POCELA BILA NI DA GUCHE...PROKLETNICE!

Koja umobolna konstrukcija u glavi

moze natjerati covjeka da nad spomenicima zrtava gradi svoj imidz i slika se? Covjek ode, pokloni se i pomoli za zrtve i svojim cinjenjem polaze dostojanstvo tih zrtava. Ovo nije delegacija, zvanicni protokol i sl. Nepristojno obucen, jednostavno NEDOSTOJAN. Sramotna samopromocija

Gdje ces umobolnijeg od tebe samoga?!

moze natjerati covjeka da nad spomenicima zrtava gradi svoj imidz i slika se? Covjek ode, pokloni se i pomoli za zrtve i svojim cinjenjem polaze dostojanstvo tih zrtava. Ovo nije delegacija, zvanicni protokol i sl. Nepristojno obucen, jednostavno NEDOSTOJAN. Sramotna samopromocija ka Koja umobolna konstrukcija u glavi SRAM TE BILO...sad sam naprosto 99% siguran da cetnik koji s ekrije zia nadimka @vb stoji zia ovakvih komenatar... POKAZI RESPEKT ZA MASAKRIRANE, PROKLET TI BIO!

nbs

Mada mislim da je "pisac"komentara iznad @VB, jer jedino umobolan tip moze ostavljati ovakve komentare na tekstu o jednoj ovako TUZNOJ STVARi...ovo je stvarno prevrsilo sve..AVAZ..KLIX...RSA...DEPO...ZURNAL...FEDERALNA...TVBiH...FACE TV...ne znas koji je gori "medij"....OVO JE DNO DNA VISE...ZAMISLI SE UMOBOLNICE, DA IMAS DIJETE OD TRI MJESECA I NEKO GA MASAKRIRA..ZAMISLI I USUTI ZA UVIJEK IDIOTE BOLESNI......TA BEBA NIJE POCELA BILA NI DA GUCHE...PROKLETNICE! ka Simpatizeri SH i MTEL koalicije ni na opvakvim tekstovima ne mogu da pokazu zehru respekta!?FUJ! ZEHRA je ime a zera je malo mrvica

Kakv kloc

klasicni

/ Najnovije