Ćamil Duraković o novom snimku dječaka iz Bijeljine: 'Šta radi Tužilaštvo? Šta rade institucije?'

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ask

Hoće momak stipendiju u Srbiji, glupost što se daje medijski prostor svakakvim pacenicima.

Borac sa Žuča

Vidi Acike, opet pukao, a mali se fura na lik malog mješanca iz filma GO WEST. Morate znati da su mješanci u zadnjem ratu kod nas činili najveće zločine, ili ih podsticali. Plavšićka je za to najbolje primjer. Kada je napustio ljubavnik musliman jednostavno je pomahnitala. Ovome najsličniji je ratni zločinac Herak koji je kod osnovne škole u Dobroševićima (tada se zvala Oš Gavrilo Princip) za**** četiri starije osobe. Troje muslimana i jednu srpkinju. Tako su ih skriveno pokopali da im kosti još nisu pronađene. Acika se očito na mješance fura.

Apsurdi Dejtona

Prosrbi su opak velikosrbijanski nesoj. Niti su Srbijanci, niti slavenski Srbi. Nacija su nepostojece Kraljevine SHS, kasnije Ju. Podvala da se nacije nepostojece drzave uzidaju u Dejtonski ustav BiH kao “konstituentni narodi” je kljuc problema, blokada, aparthejda, petokolonastva, rusenja drzave, podjele drustva, neizvjesnosti, siromastva i iseljavanja. Samo drzava BiH ne odgaja i ne obrazuje svoju mladez. To rade Srbija i Hrvatska svojim nastavnim planovima. Samo BiH ne skrbi o zdravlju i zivotima svojih gradjana. Nema ta i druga nuzna ministarstva! Vrijeme je izbaciti velikodrzavne spinove iz Ustava. BiH nema dijasporu ni teritorije susjednih drzava! Sta to znaci? S kojim pravom se Srbija i Hrvatska “brinu” za tudji narod?? Zasto politicari EU i SAD na to pristaju??

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ja

Izgleda da je mali retardiran. Tako mi se cini. Ocito zanemaren u odgoju, bez strucne pomoci.

Habuhabuhabu

Da je porodica normalna, prvo bi dobio jedan dobar degenek.

Državo

Hoće li iko ovo djete liječiti. Vidi li neko koji problem on ima u porodici. Spašavajte omladinu. Propadaju

AsAsova

Nista ne rade, ti brate kao da ne zivis u BiH-a, oni iz Suda i Tuzilastva su najvise odgovorni za sve lose u drzavi, njihov nerad nas najvise kosta, do sad bi u EU bili da oni bar nesto rade..

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

TTT

Mali je očito dijete u potrebi i milion posto to ne radi sam nego mu neko iz Dodikove kuhinje daje upustva šta da radi. Retardirano društvo pa tako i dijete.

Alo

Mora sa je pod zaštitom Dodika i Nesica!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Sašio mi Đurica

***

Guest

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Tatar

Camile i ti si dio vlasti pa pitaš li se šta si ti uradio po tom pitanju

***

***

***

***

Borac sa Žuča

JUGOSLAVIJA MJESOVITA Moja dobra čitao sam na ovu temu tekst objavljen na portalu "Slobodna Bosna". Odmah da kažem ja ovdje ne osuđuje niti jednu stranu. Bio sam u ratu vojnik. Uglavnom sam stalno bio na prvoj liniji i znam kako to funkcioniše. Samo totalno lude osobe mogu na ovako nešto krenuti, ili zaslijepljene ljubavi. Znam kako funkcionišu i razmjene, jer i sam sam razmjenjivan. Ući u ničiju zemlju to samo može krajnje naivna ili luda osoba. Tu morate imati ludu sreću da prođete uz svestranu pomoć onog ko sve vidi povoljnih vremenskih uslova (krajnje slaba vidljivost). Ovo što govorim djelimično odslikava i film "Ničija zemlja". Tako ja na ovo gledam. Ponavljam niti jednu stranu u ovom slučaju ne osuđujem. Oni na liniji su vršili svoju funkciju (dužnost). Onaj ko je na ničijoj zemlji na nišanu je obje strane, to niko u ovom slučaju neće da uzme u obzir.

Koji kontrast!

Ovaj jadni mladi čovjek, bez pameti, odgoja i života, i neko poput simbola svega što je u suprotnosti, kao što je Karim Zaimović. Bolno ih je i usporediti ali to je simbolična slika ovog jada i onog grada, sada i onda, primitivizma i zatucanosti, građanštine i intelekta. Zla i borbe protiv istog.

***

***

Camile dje si bolan

Eno ga cepa Drva hahahahaha

/ Najnovije