Ćamil Duraković o novom skandalu u RS: Gdje su i šta rade tužitelji Tužilaštva Bosne i Hercegovine?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ozymandias

A gdje je sad onaj OSCE i Aggeller koji se inače u sve petljaju, znali su u FBIH još podavno brisati i cenzurirati sadržaje u udžbenicima istorije a čim je problem u RS ili vezano za napade na povratnike Bošnjake ili Hrvate onda se ne javljaju, glume neutralnost. Ovo je više bolest, izluđuju ih nacionalizmom i fašizmom.

Shan MS

NEK MI NEKO KAŽE KAKO OVA DRŽAVA MOŽE OPSTATI.

Infidel

Za ovakve stvari postoji Ured visokog predstavnika! Ukoliko su navodi iz teksta tačni, Ured bi trebao intervenisati i povući sporne udžbenike i pozvati na sankcionisanje počinitelja.

Cuje se na sve strane

***

Error

Hoce li novinari pitati parlament gdje je prvo drzava, predsjednistvo, drzavni sudovi ,policija da pohapsi bagru koja radi protiv drzavnih institucija prvo a onda i gazi po tom jadnom dejtonskom ustavu bez kojeg ne bi ni imali vjestacki entitet Znaci opet gdje je ta drzava ? Znam da jos nije ni 1.3 a ni 25.11 ali trebali bi znati za drzavu i mimo tih datuma posebno kad se svakodnevno radi na svakom njenom cosku na dizanju tenzija medju narodima i huska na rat

BOJE TI SEBI BAKURU.

***

Noje tako

Camile ne izvrci cinjenice i ne plasi narod.

/ Najnovije