Ćamil Duraković: Ne možemo ostaviti narod, želimo dijalog

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

muamer

molim ovaj SDA portal da odmah onaj Zahiragic ili kako se zove da izjavu i fino nam objasni da je Konakovic prerusen u ovog Camila ustvari usao u koaliciju sa SNSD . Hvala

Ćamile,

Ma ostavite narod,slobodno! Biće mu bolje bez vas lopova, koji sve pokradošte!

Ćamil Duraković

Ne možemo ostaviti pozicije, želimo dijalog

netkoizmase

Pošto Ćamile?

Mirko S. Kojotovski

Zatvoreni komentari na izjave Kojovića da se čovjek ne bi uvrijedio.Stranke moraju razgovarati i raditi jedna sa drugom bez obzira kakve su. Šta bi to trebali radi inata Bošnjaci prepustiti 100% vlast SNSD-u i pognutih glava hodati gradom. Dobro je rekla ona zastupnica, lako je vama u Sarajevu pametovati i birati sa kim će te praviti vlast mada ni to baš nije lako ali dođite u Srebrenicu, Banjaluku, Bijeljinu, Foču itd... pa pametujte ili ste već odustali jer tamo niti imate članstva niti stranke.

/ Najnovije