Mirsad Čamdžić oštro reagovao: "Zastrašujuća je izjava Semira Efendića"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

U sridu!

A šta očekivati od nepismenog, rumenog seljobera Katil-efendije? Uostalom, Komšić, Bakir, Zahiragić ili ovaj rumeni ruralac- sve na jedan kalup, jad i čemer!

E moj Čamdžiću

E moj Čamdžiću. Ti na kontaš stvari. Efendić ti priča o nepravdi koja je zadesila Bošnjački narod. U Bosni sada ima preko 60 % Bošnjaka. Na teritoriji gdje su Srbi većina nema Bošnjaka u politici. Na teritoriji gdje su Hrvati većina nema Bošnjaka u politici . Na teritoriji gdje su Bošnjaci većina politiku vode Srbi i Hrvati jer Bošnjaci dokazuju kako treba živjeti u multieničkoj državi. Nepravda ! A Čamdžiću to zastrašujuća izjava jer neko stao u odbranu Bošnjaka.

Jadna jadikovka

Efendić ne zna da je ovo sve teritorij jedne države, svojom izjavom doprinosi težnji ka odcjepljenjem jednog entiteta. Zašto se ikome dopušta da registrira stranku koja u nazivu ima BiH? Ovaj lik i njegovi stranački pajdaši svakako ne predstavljaju ništa od jedinsvene i slobodne Bosne i Hercegovine. A nikad i neće. Što se tiče ljudskih i profesionalnih kvaliteta, očito je ljubomoran na boljeg od sebe.

Iva

Zašto se ti javljaš jado? Ti nisi iz SDP Šta je pogrešno? Srbin je iz RS Glupi Nikšić radi sve sto on kaže Ministar je a nikada nije živio u Federaciji

Ništa ti nisi shvatil

E moj Čamdžiću. Ti na kontaš stvari. Efendić ti priča o nepravdi koja je zadesila Bošnjački narod. U Bosni sada ima preko 60 % Bošnjaka. Na teritoriji gdje su Srbi većina nema Bošnjaka u politici. Na teritoriji gdje su Hrvati većina nema Bošnjaka u politici . Na teritoriji gdje su Bošnjaci većina politiku vode Srbi i Hrvati jer Bošnjaci dokazuju kako treba živjeti u multieničkoj državi. Nepravda ! A Čamdžiću to zastrašujuća izjava jer neko stao u odbranu Bošnjaka. ka E moj Čamdžiću I ovo je notorna besmislica koja podržava politiku za ukidanjem prava drugima i manjinama po entitetima. Ne budi lice papanluka i primitivizma, budi građanin ili građanka svoje zemlje kao i svaki drugi ovdje i sa istim pravima.

Koel

Ovaj kreten nesposobni ocito je bio u pelenama 90 ili u minkenskoj brigadi sa ideologom fortom dok mu je mijatovic bio u vojsci koja je nastojala istri****ti bosnjake za semira sva podrska za ovu izjavu iako se ne slazem s njim u mnogocemu

Iva

E moj Čamdžiću. Ti na kontaš stvari. Efendić ti priča o nepravdi koja je zadesila Bošnjački narod. U Bosni sada ima preko 60 % Bošnjaka. Na teritoriji gdje su Srbi većina nema Bošnjaka u politici. Na teritoriji gdje su Hrvati većina nema Bošnjaka u politici . Na teritoriji gdje su Bošnjaci većina politiku vode Srbi i Hrvati jer Bošnjaci dokazuju kako treba živjeti u multieničkoj državi. Nepravda ! A Čamdžiću to zastrašujuća izjava jer neko stao u odbranu Bošnjaka. ka E moj Čamdžiću NIJE PLACEN SA MISLI NEGO DA IZJAVLJUJE GLUPOSTI

Upravo tako

Čame, podržavam tvoj izneseni stav, svaka ti je na mjestu.

Iva

>>A šta očekivati od nepismenog, rumenog seljobera Katil-efendije? Uostalom, Komšić, Bakir, Zahiragić ili ovaj rumeni ruralac- sve na jedan kalup, jad i čemer! ka U sridu!<< Vrati se Covica u ****cu

Građanin BiH

Dok u Bosni i Hercegovini u većini ne budu Bosanci i Hercegovci, kao što su u Njemačkoj Nijemci, u Turskoj turci, u Francuskoj Francuzi, u Holandiji Holanđani itd, ovoj zemlji neće biti spasa. Nacizam je zlo.

Ubica djecijeg lica

stranki zabih ostraga

Cupuk

Neki dan je tvoja partijska kolegica Čudić rekla da je aprilski paket propao zbog SDA a danas ti da je zbog SBIH. Uskladite stavove pa se javite.Možda ste vi tada bili maloljetni ?

Pobjegulje

Neki dan je tvoja partijska kolegica Čudić rekla da je aprilski paket propao zbog SDA a danas ti da je zbog SBIH. Uskladite stavove pa se javite.Možda ste vi tada bili maloljetni ? ka Cupuk Nisu bili maloljetni nego se tada nisu još vratili u BIH iz inozemstva. Nije ni bilo ove njihove stranke ni na mapi.

Laxative

Zastrašujuća je faca ovog našističkog gnoma i gluposti koje izjavljuje, onakav mrljav a pokvaren poslušnik.

Arma

Ovaj Čamdža je veći neprijatelj od ovih otvorenih neprijatelja

Bbb

Sto posto je u pravu doso iz skupstine rs da pametuje i fbih, on je ubaceni element.

Kiki

Mozda je zastrasujuca izjava, ali ona ne moze stete napraviti, koliko mozete vi da vasim zastrasujucim djelovanjem od silnog poklanjanja drzavnog, povaljivanja domaceg i nezasitog zaduzivanja. Strasno zastrasujuce je sta ste vi iz Nastrane stranke pocinili za 2 godine mandata. Fuuuuj

Željko

Čamdžić je vodio emisiju koja se zvala ljubavni vrtuljak na Radio Gračanici. Uspješno je spojio mnoge parove i oni se zgurdume godinama! Sad je skontao i da on legne pod Dragana Čovića i da onda para kapa a da ništa ne radi!

U pravu si Semire,

Kad vojin donese sdpu u rs desetine hiljada glasova, onda treba biti proznat. Ovako nula, a privilegije maksimalne, jos je stedio dodiku četvrtog delegata Domu naroda. Sto se tice ovoga lika, obicno smece.

/ Najnovije