Bursać žestoko odgovorio Tegeltiji na pokušaj blaćenja Sarajeva

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Banjaluka

Čuj čovjeka sa konjskim zubima.

Sarajevo

Bravo za Dragana nije ovaj magarac vrijedan komentara.

Fuj

Ovo smeće koje blati sve što je srpsko i zarađuje na tome, jer ništa drugo ne zna da radi, i to mu je jedina tema, se više citira na ovom srbomrzilačkom portalu od islamskog fundamentaliste Izetbegovića!

Samo Srbin Saraj'vo Spasava

Borit cemo se do posljednjeg Alijinog Srbina

Duduk

Sarajevo Prestani vređat magarce i plemenite i druge lijepe životinje. Toliko drugih stvari možeš usporedid kao crvi eto i bakterije nemoj me nervirati

Faćo

Fuj milane pederu

Bljak

Fuj ovaj portal i ovaj smrad Bursać!

Jag

@Fuj, ma ja, citav svijet je protiv srba, koji si ti hajvan.

/ Najnovije