Bursać reagirao na harmoniku u Predsjedništvu BiH: "Pogledajte ove ljude oko Dodika!"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Genocidasi

Izvini gospodine Bursać ti očito ne vidiš treba da promijeni očnog i naočale .Ja ovdje ne vidim ljude.Ovo nisu ljudi možda ti se pričinilo Ne vrijeđaju ljudski rod.

Guest

Koja sramota !!?? Al šta očekivati od takvog soja ljudi,, cirkus ostaje cirkus!!

Prvi znak

Prvi nagovjestaj sigurne propasti: Uvjerenje da "Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine".

Cetnik

Četnike treba rascetniti na bilo koji nacin

Smiren

Kafandzije malo kroz prozor da lete ! Da ukapiraju glupani zajedno sa Vodjom! kad se visoko leti nisko se pada

Hugo

Četnike treba rascetniti na bilo koji nacin ka Cetnik Cetnici su rastjerani i pohapseni jos 1946. Modernizirajte naziv za koje mislite da su cinili zlo. Ni vi vise niste ni ustase, ni handzar divizija, nego islamski teroristi.

Oprez

Smeta vam Dodik i Srbi i kad pjevaju?! Genocid je to, jel' da, islamski fundamentalisti? I s vama da dijelimo zajedničku zemlju, i da vam vjerujemo! S vama života nema! To vam je i Alija u islamskoj deklaraciji napisao! Slijedite upute! Ne znate da ti što vas podržavaju, kako bi mislite, u stvari, žele vaš nestanak!

Cola

Kako je neko u predsjednistvo mogao unijeti harmoniku, zar nema nikalve kontrole pri ulasku. Tako mogu unijeti i oruzje. Obavezno kontrolisati sve koji ulaze, clanove predsjednistva i sve uposlenike i stranke.

Ih

Što tebi Bursaću smeta kad Srbi sviraju na harmoniku i pjevaju! Pa ti si Srbin koji je odrastao na tome! Ili si u svom Petrovcu navikao slušati gusle, pa ti krivo!

/ Najnovije