Bursać odgovorio Stanivukoviću: Razmišljanje jednog neočetnika

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neon

Ne mislim da je toliko loš koliko je bila ,,dobra'' prosvjeta i propaganda oko njega. Mali je rođen 1993 godine i zna samo ono što su mu drugi prenijeli i učili ga. Valjda će jednog dana shvatiti neke stvari jer se ovakvim izjavama ne gradi zajedništvo ni pomirenje. Nešto slično je napisao Gojko Vasić a ni izjava Milana Tegeltije nije ništa bolja. Može napraviti i poređenje sa restoranom Kajak u Banjaluci za koji se angažovao kao gradonačelnik da ga po svaku cijenu sruši iako je nepravda puno manja jer je Kajak na svačijoj i ničijoj zemlji.

Nije_Vazno

Mogu razne telgeltije, draska i ostala cetnicka svita da Laprda koliko god hoce ali Nana Fata je ospijela ona je Veliki Pojednik i cijeli svijet o tome pise...Oni mogu samo da zale za zvucima zvona sa Inat_crkve iz Avlije Nane Fate koje nikada vise cuti nece.!!

Samo Srbin Sarajevo Spasava

ma ja, to je važnije za sarajevskog poČetnika od lopva i ubica iz SDA, Bookira, Sveubije, Fadilja Malinoe, Asima Jai i ostalih mladomuslimanskih ubleha

Ne treba ni na cijem praviti

Kada iz pravca Prijedora krenete prema Sanskom Mostu, dočekaće vas prelepa Sana, most koji vodi do džamije čija 4 minareta paraju oblake. Napravljena je na zemlji srpske porodice Brdar. Čak 23 biste boraca Narodnooslobodilačkog rata uklonjene su iz Parka narodnih heroja u Bosanskom Petrovcu, kako bi bila izgrađena džamija. Zemlja koja je nacionalizovana i uzurpirana je zemlja SPC. U Ključu je preko puta pravoslavne crkve srušen spomenik iz Drugog svetskog rata i na zemlji koja je nacionalizovana i uzurpirana od SPC, podignuta je džamija. Džamija Kralja Fahda u sarajevskom naselju Nedžarići, kao i džamija u naselju Mojmilo, izgrađene su na zemljištu srpske porodice Mlađen. Na zemljištu iste porodice, samo u naselju Alipašino polje, izgrađena je katolička crkva. Džamija u Rakovici kod Sarajeva izgrađena je na zemljištu Mome Despića. U mostarskom naselju Vrapčići podignuta je džamija na imanju Anđelka Loze. U Križevićima kod Olova minareti su podignuti na imanju Ljubomira Divljanovića . Selo Noćajevići kod Stupara poslužilo je da se napravi džamija na imanju Srbina Vlade Đerića.

Pravda

Kako je ovaj čovjek Dragan krasan čovjek koji govori istinu. Divim mu se zaista.

Kazi istinu

Stanivukovic,karadzic,milosevic,mladic,dodik,vucic braca po mozdanim funkcijama

Lisičić

Stanivuković je radoznalo derle nadoći će mali za koju godinu ako bude živ

Niki

Poenta ne da nijedan srpski portal, ni srpski političar u izjavu/naslov nisu stavili “rušenje BESPRAVNO izgrađene crkve u tuđem dvorištu”, nego “rušenje crkve/svetinje”. Selekcija čini čuda, a narod svakako je tako zatupljen u cijelom svijetu da se rijetko pročita išta više od naslova. Ovo će biti baš moćan okidač za novu mržnju među svakako zaraćenim stranama.

Bimbasa

Nemojte da vas prevare njegove godine i poneka izjava,to je isto govno kao i mnogi drugi,tacno da svetinje ne treba dirati ali regularne,izgradjene sa dozvolama,a ne na oduzetoj zemlji od Bosnjakinje, pitam se koliko pogan covjek moze biti pa da udje u tu vec bivsu crku i pomoli se bogu a zena kune sto je napravljena na njenoj zemlji bez ikakve saglasnosti,

Krotitelj

Ako je istina da je ta crkva izgrađena na temelju kule u kojoj su mučeni i ubijani ljudi samo zato što su Srbi nije je trebalo rušiti! To može da smeta samo onima koji su puni mržnje prema Srbima i svemu što je srpsko!

Tako je

>>Kada iz pravca Prijedora krenete prema Sanskom Mostu, dočekaće vas prelepa Sana, most koji vodi do džamije čija 4 minareta paraju oblake. Napravljena je na zemlji srpske porodice Brdar. Čak 23 biste boraca Narodnooslobodilačkog rata uklonjene su iz Parka narodnih heroja u Bosanskom Petrovcu, kako bi bila izgrađena džamija. Zemlja koja je nacionalizovana i uzurpirana je zemlja SPC. U Ključu je preko puta pravoslavne crkve srušen spomenik iz Drugog svetskog rata i na zemlji koja je nacionalizovana i uzurpirana od SPC, podignuta je džamija. Džamija Kralja Fahda u sarajevskom naselju Nedžarići, kao i džamija u naselju Mojmilo, izgrađene su na zemljištu srpske porodice Mlađen. Na zemljištu iste porodice, samo u naselju Alipašino polje, izgrađena je katolička crkva. Džamija u Rakovici kod Sarajeva izgrađena je na zemljištu Mome Despića. U mostarskom naselju Vrapčići podignuta je džamija na imanju Anđelka Loze. U Križevićima kod Olova minareti su podignuti na imanju Ljubomira Divljanovića . Selo Noćajevići kod Stupara poslužilo je da se napravi džamija na imanju Srbina Vlade Đerića. ka Ne treba ni na cijem praviti<<

miki

90 % Srba kao stanivuković...pretjerivanje

ne treba ni siljit

ka Ne treba ni na cijem praviti<< Znaci u pitanju je srpska zemlja koju su komunisti oteli. Reci mi koliko godina poslije agrarne reforme. Ako cemo pravno, do 1878, malo sta je od zemlje u Bosni moglo biti srpsko. Sistem je bio feudalni a pravoslavci su u Bosnu dovodjeni kao kmetovi iz Rumunije. Znaci ako cemo u proslost dovoljno daleko, nista od tog nije bilo srpsko.

Bole

Pa taj krelac je vaspitan i školovan u Genocidnom entitetu. Takva je i Trivićka. Jafan je narod koji veliča zločince, negira presude. Pa kakav to vjernik može biti? Još se kobajagi bori i za crkvu izgrađenu na tuđoj zemlji. Propast siszema RS je neminovan i sve ukazuje da idu ka tome.

000

Samo rušenje fundamentalističke islamske tvorevine, zvane, federacija BiH! Tu žive i obučavaju se islamski teroristi!

/ Najnovije